Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κράτος-μπορντέλο: Επί...ΔΝΤ αλα GAP, προκλητική η ασυδοσία



Η Ομογένεια -σιχτιρίζοντας- παρακολουθεί τα πολλαπλά ταξίδια πρωθυπουργών, υπουργών και λοιπών και λυπάται τον ελληνικό λαό που ανέχεται ακόμα τους διεφθαρμένους -χωρίς μέτρο και φιλότιμο- πολιτικούς του,που χρησιμοποιούν το αξίωμά τους γιά...τουρισμό. 
Και μόνο αν προσέξουμε τις διαχρονικές δηλώσεις των καραγκιοζο-''τουριστών'', που ΠΑΝΤΑ σημειώνουν ''μεγάλες επιτυχίες'' και ''σκίζουν'' έξω(αλλά... χρεοκόπησαν- υπερχρέωσαν την Ελλάδα), θα διαπιστώσουμε την σύγχρονη -και θλιβερή- ελληνική τραγωδία.
Η διαχρονική ''κατάρα'' του ελληνικού κράτους: Ζητά μόνιμα -με δουλοπρέπεια- βοήθεια από ξένους, ενώ μέσα διαλύει τα πάντα..
. Μιά ζωή ''φτωχοί συγγενείς'', με δανεικά.
Η ΟΥΣΙΑ: 
Μόνο 10% φορολογία γιά εταιρίες (και άτομα) που θέλουν να επενδύσουν στην χώρα, προσφέρει η πΓΔΜ με διαφημίσεις της στο CNN και σε άλλα ''κανάλια'' (Οκτώβριο), στις ΗΠΑ..
. Η Ελλάδα, με τους ''τουρίστες'' πρωθυπουργό και υπουργούς, που ''σκίζονται'' με τα πολλαπλά πολυέξοδα ταξίδια τους στο εξωτερικό, γιά να...προσελκύσουν επενδύσεις, ΤΙ προσφέρει αντίστοιχα; ('Ολα τα άλλα είναι ''καλαμπούρια'')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου