Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ενοχικό Σύνδρομο (ή αλλιώς, Φωνάζουν οι Κλέφτες..)




Εδώ και μήνες, συστηματικά από τους εντολοδόχους που έχουν την βουλή με δόλο καταλάβει (η και καλά κυβέρνηση δηλαδή), και τους πληρωμένους τους ντελάληδες (μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και μεγαλο-δημοσιο-γράφους κτλ), υπάρχει σε εξέλιξη μια καλοστημένη επιχείρηση.

Εκείνη του «Ενοχικού Συνδρόμου», σαν το κατοχικό ένα πράγμα, μόνο που εκείνο ήταν αυθόρμητη αντίδραση ενός πεινασμένου, που όταν βρήκε φαγητό έπεσε με τα μούτρα, ενώ αυτό είναι η συντονισμένη προσπάθεια εξαθλίωσης ενός λαού..

Κι το ‘χουν καταφέρει σ’ ένα βαθμό, μια που το ακούει κανείς, από φίλους, γνωστούς, σε συζητήσεις που κάνει για το πώς θα αντιδράσουμε, πως θα ξεφύγουμε από τους μονόδρομους που οι «φωτισμένοι μας ηγέτες», μας έχουν βάλει.. Κι εκεί κάποιοι, που επηρεάστηκαν από όλους αυτούς, λένε..

«Μα φταίμε κι εμείς..».
Ναι μπορεί να φταίμε, αλλά..
Είναι σα να πούμε πως φταίει το ίδιο εκείνος που ξέχασε ένα παράθυρο ανοιχτό,
με τον κλέφτη που μπήκε και του πήρε τα πάντα..
Σα να πούμε πως έφταιγε το ίδιο το κοριτσάκι που άργησε να γυρίσει στο σπίτι,
Με εκείνο το πράμα που τη βίασε και τη σκότωσε..
Αυτό έχουν βαλθεί να μας «πείσουν» πως «φταίμε όλοι» για το εδώ που φτάσαμε. Μια και είμαστε τάχατες τεμπέληδες, κηφήνες, δεν παράγουμε, ανεχόμασταν τα κάθε είδους λαμόγια και άλλα πολλά που μας σούρνουν..

Και ποιοι τα λένε..;

Οι Σοσια-ληστές, που ωρυόντουσαν πριν τις εκλογές, γιατί λέει δεν είχε ο λαός λεφτά, και ο μισθός των 700 ευρώ είναι της πείνας. Και πολύ σωστά τα λέγανε. Και τι έκαναν; Το μισθό να είναι ένα 500αρικο.. Ένα μωβ χαρτί, για ένα μήνα δουλειάς, οι «φιλολαϊκοί» «μας» ηγέτες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου