Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΟΜΟΛΟΓΟ1, DEUTCHE BANK: ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI TA ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ;

ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Έτσι, για να βοηθήσουμε τον Στουρνάρα και την Τρόικα που δεν ήξερε πως προέκυψε η μαύρη τρύπα των 2 ΔΙΣ: Νέα «τρύπα» 2 δις από το «πουθενά»;! Ποιος θα την πληρώσει;

ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;

Γι’ αυτό η Τρόικα δεν έφερε αντιδράσεις στην μη επίτευξη στόχων και εκταμιεύει την δόση κανονικά… τα χρήματα τα παίρνουν οι “συνεργάτες” της!

Την ώρα που οι μικρομολογιούχοι, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΝΠΔΔ καταστράφηκαν από το PSI, τα Vulture Funds του ΔΝΤ έρχονται και εισπράτουν στο ακέραιο!

Τα συγκεκριμένα ομόλογα διακρατούνται σχεδόν στο σύνολό τους από τα hedge funds, τα οποία τα απέκτησαν όταν κατέρρεαν οι τιμές των ελληνικών ομολόγων.

Οι τιμές κτήσης τους κυμάνθηκαν μεταξύ 25 και 40, ενώ επέλεξαν να μείνουν εκτός PSI, που προέβλεπε «εθελοντικό» κούρεμα κατά 53,5%, οχυρωμένοι πίσω από το αλλοδαπό δίκαιο, και τώρα αποπληρώνονται στο 100, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Τα αγόρασαν ακόμα και στο 25% της αξίας τους και εισπράτουν το 100%

Ήταν ομόλογα – ζόμπι “Βρετανικού δικαίου” που αντικατέστησαν τον ΝΟΜΙΜΟ Ομολογιακό δανεισμό του Ελληνικού κράτους.

Ο Έλληνας ακόμα πληρώνει όσους είχαν “εσωτερική πληροφόρηση” από το καθεστώς Παπανδρέου, που φτάνουν στο σημείο να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ τα κέρδη τους εις βάρος της ίδιας της χώρας. Και όμως, το Ελληνικό κράτος του Στουρνάρα τους πληρώνει αντί να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΥ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.)

Η Αργεντινή ήδη έχει πετύχει δεδικασμένο αρνούμενη την πληρωμή των Vulture Funds παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς. Εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε, αυτός είναι και ο λόγος που η Τρόικα κάνει τα στραβά μάτια στη μη επίτευξη στόχων.

Στην αποπληρωμή ομολόγων που κατέχουν hedge funds που έμειναν εκτός PSI θα διατεθεί μεγάλο μέρος από τη δόση των 3,3 δισ. ευρώ από τον EFSF. Συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Ιουλίου το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να εξοφλήσει «ακούρευτα» ομόλογα, συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ, τα οποία έμειναν αλώβητα από το PSI, καθότι είναι αλλοδαπού δικαίου, και οι κάτοχοί τους αρνήθηκαν το «hair cut» τον Μάρτιο του 2012 και συνεπώς αποπληρώνονται στο ακέραιο.

Παρατηρείται ότι το Ελληνικό Δημόσιο αποπληρώνει στο ακέραιο τίτλους που κατέχουν τα hedge funds και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δανειζόμενο από το μηχανισμό στήριξης, όταν έχουν υποστεί τις δραματικές συνέπειες του PSI τα ασφαλιστικά ταμεία, οι ιδιώτες ομολογιούχοι και οι ελληνικές τράπεζες.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου