Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωή Γεωργαντά: "Το έλλειμμα του 2009 ήταν 3,9%"!

Η Ελληνίδα που αποκάλυψε τον ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ στο πραγματικό και όχι το πλασματικό έλλειμα του κράτους, που οδήγησε δια χειρός Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τη χώρα μας στο ΔΝΤ και τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την απόγνωση, σε συνέντευξή της κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει και τους εδώ υπηρέτες του ΔΝΤ, αλλά και το ίδιο το ΔΝΤ.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η Καθηγήτρια Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε αποκαλύψει τρομακτικά στοιχεία για την ΕΛΣΤΑΤ και τον ρόλο της. 

Αποκαλύπτει το πραγματικό έλλειμμα του 2009 και αυτό. Με έλλειμμα όως αυτό που αποκαλύπτεται παρακάτω, μπορούμε να μιλάμε τελεσίδικα ότι πρόκεται για την μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ που συντελέστηκε στο Ελληνικό Έθνος!
Η Ζωή Γεωργαντά, αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παρέδωσε στα attika nea ότι το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν...3,9%.

H ίδια λέει επί λέξει "το πραγματικό έλλειμμα του έτους 2009 ήταν 3,9% του ΑΕΠ, ένα από τα χαμηλότερα ελλείμματα της ΕΕ"

 "Ακόμα και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ζημία 18,214 δισεκατ. ευρώ λόγω ένταξης ΔΕΚΟ και άλλων εταιρειών στην Γενική Κυβέρνηση, τότε το έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι:
7,9% του ΑΕΠ (όλα αυτά η κ.Γεωργαντά τα αναλύει με περίπλοκους μαθηματικούς τύπους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε καθότι απαιτούν ευρύτατη οικονομολογική παιδεία) δηλαδή το μισό από αυτό που ανακοινώθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2010.


Πιο κάτω η κ.Γεωργαντά λέει "Σημειώνω ότι στους παραπάνω υπολογισμούς δεν έχω λάβει υπ όψιν μου την λανθασμένη αναθεώρηση του ΑΕΠ του 2011 που αφορούσε όλα τα έτη από το 2005 και μετά. Εκτιμώ ότι το ΑΕΠ της χώρας μας είναι υψηλότερο από αυτό που καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ κατά τουλάχιστον 30% αν συνυπολογίσουμε τις αναθεωρήσεις του 2007 και του 2011, γεγονός που αυξάνει τον παρονομαστή του κλάσματος, [έλλειμμα σε δισ. ευρώ/ΑΕΠ σε δισ. ευρώ], με συνέπεια το έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ να είναι μεροληπτικό (στατιστικά λανθασμένο)"

Το καταλάβατε; Η τράπουλα ήταν σημαδεμένη από την αρχή. Ας ελπίσουμε ότι οι έντιμοι εισαγγελείς θα "τραβήκουν" το θέμα μέχρι το τέλος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου