Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η σοκαριστική εξομολόγηση πρώην πρωθυπουργού εκείνη την νύχτα στο Παλαιό Ψυχικό


Από την Ιόλη Πιερίδη


Παλαιό Ψυχικό, Αύγουστος 2012. Σκιές στο σκοτάδι οι άνδρες της ασφάλειας του νεαρού επιχειρηματία. Αδύνατοι και καλογυμνασμένοι, με τέτοιο τρόπο, που δεν παραπέμπει στους κλασικούς γορίλες για να μην δίνουν στόχο. Απόφοιτοι της πιο εξειδικευμένη σχολής της Μοσάντ για σωματοφύλακες πετάχθηκαν σαν αιλουροειδή από τους θάμνους και σχημάτισαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από το ταπεινό αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Πήτερ προσωπικός φίλος του Μπιλ Γκέητς της  Μicrosoft και του  Henri de Castries, ο οποίος είναι το αφεντικό της AXA Group και επίτιμος πρόεδρος του Club Bilderberg, φιλοξενούσε απόψε στην έπαυλή του τον παλιό του φίλο από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ο οποίος στο μεταξύ είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου.
Στο κατώφλι του σπιτιού έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και χρειάσθηκε να διασχίσουν δεκάδες μέτρα για να βρεθούν στο πίσω μέρος. Εδώ σε ένα εντελώς μοναστηριακό τοπίο, τους περίμενε ένα μπουκάλι λευκό κρασί, γερμένο τεμπέλικα στην παγοθήκη στο μέσον ενός επιβλητικού ξύλινου τραπεζιού. Το κρασί  σταλμένο από τον τρίτο της παρέας, τον Γιάννη τον “Τρίφιλο”, ο οποίος  είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζούσε με τους αμπελώνες του στη Φλώρινα.
Ήταν η νύχτα, εκείνης της μέρας που ο Σαμαράς βρέθηκε στο Βερολίνο για να συναντήσει την Μέρκελ.
Ο Πήτερ είπε:
-Τον Αντώνη θα τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα μόλις περάσουν τα 11,5 δις από την ελληνική βουλή. Εκεί εξαντλείται η αποστολή του.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
Ο Σαμαράς δεν είναι μικρό παιδί. Όπως ξέρεις ανέλαβε την αποστολή πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η χάρη που του ζήτησαν εκείνοι που έφαγαν την Ντόρα και τον έχρισαν ηγέτη της ΝΔ. Οι δυο μας ξέρουμε πως το σχέδιο για την στροφή της παγκόσμιας οικονομίας  ήταν χρόνια στα σκαριά και απλά περίμεναν να ωριμάσουν οι συνθήκες.
Ο Πήτερ είπε:
-Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι, ελάχιστοι είναι αλήθεια, γνωρίζαμε αυτό που έρχεται. Ξέρεις φίλε μου, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διασωθεί το σύστημα από την αφρικανοποίηση της Νότιας Ευρώπης και την δημιουργία ελάχιστων ζωνών ευημερίας πιο βόρεια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ζούσαμε παρασιτικά στον πλανήτη και καταστρέφαμε με μανία τα δώρα του. Μολύναμε θάλασσες και ποτάμια, καταστρέψαμε τροπικά δάση λεηλατήσαμε τα δώρα της φύσης, ειδικά στην Ασία και την Αφρική. Όλοι μας υποκλιθήκαμε στον Θεό του κέρδους με το πετρέλαιο να καυλώνει σαν βιάγκρα τους δείκτες των Χρηματιστηρίων.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Ξέρεις Πήτερ, λυπάμαι την πατρίδα μας, την ιστορία της και πάνω από όλα τους συμπατριώτες μου. Αυτό που γίνεται είναι καθαρή λεηλασία των ήδη φτωχών ενώ οι μάγκες το γλεντάνε στην Καραιβική.
Ο Πήτερ είπε:
-Eσύ έκανες το καλύτερο για την πατρίδα σου. Αντιστάθηκες στον πλανητάρχη με το ΟΧΙ σου. Η ιστορία θα σου δώσει την θέση που σου αξίζει. Βέβαια το «bonus» στα 11,5 δις είναι ιλιγγιώδες, δεν μιλάμε απλά για 30 αργύρια.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Βλέπω λαική εξέγερση και αίμα. Ο Δεκέμβρης του 2008  θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σ΄αυτό που έρχεται...
Ο Πήτερ είπε:
-Το μόνο που τους ενδιαφέρει-πάντα ήταν κοντόφθαλμοι-είναι να περάσουν τα μέτρα στην ελληνική Βουλή, γι αυτό όλοι-από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ως τους Ολλανδούς και τους Βέλγους-κάνουν αβάντα στην κυβέρνηση για να μην προκαλούν. Όλοι αίφνης αγάπησαν την Ελλάδα και τον λαό της. Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έκαναν κάθε φορά που επρόκειτο να ψηφισθεί ένα Μνημόνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, το γνωρίζεις...
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
Οδηγούν βίαια την Ευρώπη σε διάλυση, επιστροφή των εθνικών νομισμάτων και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η Αργεντινή είναι ηφαίστειο που βράζει 10 χρόνια μετά τον ΔΝΤ, η Ισπανία και η Πορτογαλία επίσης. Το ίδιο θα συμβεί στην Ιταλία και την Γαλλία. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτών των δύο έχουν βουλιάξει.
Ο Πήτερ είπε:
Σαν φίλος σου που είμαι σου προτείνω να έλθεις με την οικογένειά σου να ζήσεις στην Αμερική. Εκεί τουλάχιστο θα είστε ασφαλείς.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Πήτερ, μου ζητάς να δραπετεύσω από την χώρα μου...
Ο Πήτερ είπε:
Σε συμβουλεύω να σκεφθείς την οικογένειά σου. Εκτός κι αν σου περνάει κάποια τρελή ιδέα...Μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να επιστρέψεις;
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
Δεν μπορώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεός τους...
Ο Πήτερ είπε:
Σ΄αυτή την περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτικός και να κάνεις σωστές συμμαχίες. Επίσης να προσέχεις την ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι παράλληλα με τον πάνω κόσμο, τον μπροστά στις κάμερες κινείται ο σκοτεινός κόσμος που στηρίζει όπως τα μπετά την οικοδομή. Αυτοί δεν θα δίσταζαν να βγάλουν οποιοδήποτε από την μέση. Ακόμη κι έναν πρωθυπουργό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου