Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ο κοινό μέλλον των παιδιών των “ακροαριστερών” και των παιδιών των “ακροδεξιών”.


20120922-205203.jpg
Σε 10-15 το πολύ χρόνια από σήμερα, θα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόμματα, το ένα θα είναι η τότε ακροδεξιά και το άλλο θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων.
Στην μετά 10-15 χρόνια ακροδεξιά της Ελλάδος θα ανήκουν και τα παιδιά του “ακροαριστερού” πολιτικού και τα παιδιά του “ακροδεξιού” πολιτικού, που από κοινού θα αντιπολιτεύονται την τότε πλειοψηφία της Βουλής που θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, το οποίο διά των δημοκρατικών θεσμών θα κατεβάζει νομοσχέδια για την μπούργκα, το τσαντόρ και τα άλλα αγαθά του φασιστομουσουλμανισμού, που υπερασπίζονται σήμερα κάποιοι αλλοπαρμένοι της αριστεράς και κάποιοι “επιχειρηματίες” της δεξιάς.
Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, ή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα εξαπλωθεί στην ανατολή ή η
Σαρία στην δύση, συμβίωση δεν προβλέπω γιατί απλός δεν την θέλουν οι εκπρόσωποι της Σαρίας, ας μην ξεχνούμε ότι σε κανένα, μα σε κανένα μουσουλμανικό κράτος δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εκτός και αν εννοούμε την αλά Τούρκα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Τουρκίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτή η γενιά των Ευρωπαίων και Ελλήνων διανοούμενων και πολιτικών, θα γραφτεί στην ιστορία ως η ποιό δειλή και άβουλη.
Ας είμαστε ειλικρινής. Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει το Ισλάμ, ούτε οι αριστεροί ούτε οι δεξιοί γιατί όλοι γνωρίζουν τι τους περιμένει, όταν γίνει το Ισλάμ πλειοψηφία, είναι όμως όλοι υποχρεωμένοι, πριν ακόμη σκλαβωθούν και επίσημα, να το σέβονται, λόγο φόβου φυσικά.
Στην ουσία, έχουμε κατακτηθεί, απλά δεν θέλουμε να το πούμε και δημόσια.
Ας φανταστούμε τι θα γινόταν στην Ευρώπη αν πριν 20 χρόνια το τότε Facebook μια εφημερίδα της εποχής, αφαιρούσε (λογόκρινε) τα σκίτσα του Μωάμεθ ή του Χριστού.
Εσείς θα φανταζόσασταν ποτέ Ευρωπαίο ηγέτη να ζητά συγνώμη, γιατί μια εφημερίδα έβαλε ένα σκίτσο, που δεν άρεσε στον Ερντογκάν;
Ο πρώην πρωθυπουργός την Δανίας και νυν ΓΓ του ΝΑΤΟ, ζήτησε συγνώμη προ ετών από τον Ερντογκάν, λόγο των σκίτσων.
Αυτή δεν είναι Ευρώπη, αυτή είναι εκδιδόμενη πόρνη που προωθεί στην πορνεία την κόρη της την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με σπόνσορες τους ανίκανους πολιτικούς που έχει σήμερα η Ευρώπη, οι οποίοι γονυπετής ζητούν συγνώμη από τους ιμάμηδες, πριν ακόμη αυτοί εφαρμόσουν την Σαρία.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου