Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το τελευταίο …….μοιραίο βήμα του Αντώνη Σαμαρά δεν έγινε ακόμη



Ένα θλιβερό πολιτικό σήριαλ με φοβερούς σεναριογράφους αλλά προβλέψιμο τέλος (θα το δούμε μετά κάποιους μήνες) και με αφόρητα εκβιαστικά διλλήματα άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη εβδομάδα. Θύμα της ιστορίας αυτής ήταν μόνο ένας, ο Αντώνης Σαμαράς. Κερδισμένοι, ο Σαρκοζί και η Μέρκελ, Ο Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ. Η αριστερά αποτελεί αστεία υπόθεση στην Ελληνική πραγματικότητα, για να βγει κερδισμένη, αφού τα στελέχη της, στερούνται της βασικής πολιτικής κουλτούρας του σεβασμού των πολιτικών αντιπάλων και των θεσμών. Είναι οι «τζάμπα μάγκες» της ιστορίας, όπως λίαν ευφυώς και προσφυώς τους απεκάλεσε ο κος Ε. Βενιζέλος. Είναι αυτοί και οι άλλοι που καταχρώνται την ανοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλώντας, αν είναι δυνατόν, το λαό σε ανυπακοή. Έτσι τα όποια κέρδη τους θα είναι προσωρινά.
Ο ολίγον πονηρός μα εξαιρετικά δόλιος και ανεύθυνος Καρατζαφέρης (υπάρχει συγκεκριμένο παρελθόν) υπαναχωρεί από τις θέσεις του κατά την προσφιλή του τακτική. Ο άθλιος μνημονιάκιας.
Το ΠΑΣΟΚ επιδίδεται σε επίθεση αγάπης και λατρείας προς τη Νέα Δημοκρατία αφού νοιώθουν ανακουφισμένοι, μια και αποκτούν συνενόχους. Ευτυχέστερος δε όλων ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος ξεφορτώνεται, έτσι νομίζει, όλες τις ανομίες της διετούς ληστρικής διακυβέρνησης.
΄Εμεινε ο Αντώνης Σαμαράς…… η μόνη μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή αντιπολιτευτική φωνή της συντηρητικής παράταξης. Εκβιάστηκε, απειλήθηκε, συκοφαντήθηκε και τελικά υπέκυψε φοβούμενος την πιθανή χρεοκοπία και το φόρτωμα συνολικά στις πλάτες του. Το όπλο της χρεοκοπίας αντί να χρησιμοποιηθεί από τους ¨Ελληνες, χρησιμοποιήθηκε από τους δανειστές…..
Και τώρα ζητούν τις γραπτές εγγυήσεις. Έ όχι, φθάνει πια. Αντώνη αυτό είναι το τελευταίο, μοιραίο για σένα, βήμα. Μη το κάνεις!!
Εξηγησέ τους ότι εσύ εξελέγης ως αντιπολίτευση, δεν έχεις δικαίωμα να υπογράφεις, χρειάζεσαι τη λαϊκή ετυμηγορία. Οι εκβιασμοί δεν θα έχουν τέλος!!!!

Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου