Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μέρες Σχεδίου Ανάν…



Ο εκβιαστικός μηχανισμός της διαπλοκής και του βαθέος ΠΑΣΟΚ διαδίδει ότι ομάδα βουλευτών της ΝΔ απειλεί με ανεξαρτητοποίηση, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν υποκύψει στην κυβέρνηση συνεργασίας. Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Μόσιαλος ζητάει να σχηματιστεί σήμερα οικομενική κυβέρνηση με τη ΝΔ.
Είναι προφανές ότι ζούμε μέρες Σχεδίου Ανάν με ανάλογη καταστροφολογία, απειλές και σκοτεινούς μηχανισμούς.
Στην θέση του Τάσσου Παπαδόπουλου σήμερα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Οι μηχανισμοί της υποτέλειας, τα παπαγαλάκια και οι νεοδοσίλογοι θα πάρουν την ίδια απάντηση που πήραν οι ρουφιάνοι των ξένων από τον Ελληνισμό της Κύπρου το 2004. Τότε λούφαξαν για καιρό, η Κύπρος σήμερα αρχίζει κι απολαμβάνει τους καρπούς της σθεναρής πολιτικής και των συμμαχιών – συμφωνιών που θεμελίωσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος.
Σήμερα, το ίδιο αργυρώνητο και σκοτεινό παρακράτος, με τις ίδιες μεθόδους, στρέφεται κατά του Αντώνη. Ματαιοπονούν και θα πληρώσουν.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πατριωτική και δημοκρατική πρωτοπορία.
Αγωνίζεται για το αυτονόητο: να δοθεί ο λόγος στους Έλληνες.
Αν θέλουν όμως ο κ. Παπανδρέου και η κρατικοδίαιτη διαπλοκή που ανέδειξε τον παπανδρεϊσμό και το ΠΑΣΟΚ να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικών προθύμων αντί να πιέζουν από τα κρατικοδίαιτα  ΜΜΕ τον Αντώνη Σαμαρά μπορούν να το κάνουν αμέσως με τα εξαπτέρυγά τους, την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη που τους στηρίζουν τόσον καιρό το Μνημόνιο
Όσοι παλαιότεροι ζήσαμε την περίπτωση της Οικουμενικής Ζολώτα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Συνασπισμός) γνωρίζουμε ότι τέτοιες λύσεις είναι εξωθεσμικές, πρόσκαιρες και αδύναμες εκ των πραγμάτων. Και επιπλέον ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες στην διαπλοκή, όπως έγινε τότε με την εκχώρηση των ελληνικών τηλεπικοινωνιών στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ.
Γι’ αυτό ο Σαμαράς δεν θα εγκλωβιστεί στα ψευτοδιλήμματα .  Το διαμήνυσε άλλωστε προ καιρού: “δεν καταλαβαίνω από πιέσεις“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου