Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πρώτος μεγαλοοφειλετης στη λίστα; Ο πεθερός του ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ με 660.000.000 ευρώ!

Ξέρετε ποιος είναι πρώτος στην …απόρρητη λίστα των μεγαλοοφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο; Ο γνωστός μεγαλο-ξενοδόχος...
Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του υποτιθέμενου υπουργού και σφοδρά τουρκόφιλου λόγω οικογενειακών μπίζνων με δαύτους, Ν. Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλο με 660.000.000, οι οποίοι απείλησαν με αποχώρηση εάν βγει.


Έτσι μπροστά στον φόβο της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου υπέκυψε ο πρόστυχος πολιτικά Βενιζέλος, και την κατέταξε στα..απόρρητα έγγραφα μέχρι… νεοτέρας. Αφού λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν τα πεθερικά του ( που φρόντισαν να διατηρήσουν τον γαμπρό τους στην πολιτική ως μεγαλοστέλεχος και υπουργό έχοντας έτσι εξασφαλίσει… ασυλία ), μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης.

Το "Cape Sοunio" το "FILOXENIA" στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, και βγάλανε τα δισεκατομμύρια τους στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, όλοι τους, αφησαν στο κράτος και στους μαλάκες χειροκροτητές τα δυσβάστακτα χρέη και με διατήρηση της ανωνυμίας, λόγω ..γαμπρού.

http://ixnos.blogspot.com/2011/10/660000000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου