Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ "zougla.gr".!



Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΝΤΟΡΑΣ...
Την εικόνα μιας μαζικής μεταστροφής της κοινής γνώμης καταγράφει η Διαδικτυακή Ψηφοφορία από την «zougla.gr» που διεξήχθη κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε και που έληξε το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου. 
Ψήφισαν 8.126 χρήστες του Διαδικτύου.
Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που καταγράφει αυτή η Ψηφοφορία αφορά
κυρίως την Περιφέρεια Αττικής που αποτελεί και πρόκριμα τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την Ν.Δ.Στον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Σγουρός, έρχεται στην τρίτη θέση με ένα 11%, ενώ πρώτος έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος της Ν. Δ. με 24,3%, και δεύτερος ο Γιάννης Δημαράς, με 23%. Τέταρτος ο Θανάσης Παφίλης. υποψήφιος του ΚΚΕ, με 10%.
Σημειώνουμε, ότι η «zougla.gr» , κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., πάλι με δική της δημοσκόπηση είχε προβλέψει με μοναδικό τρόπο την άνετη νίκη Σαμαρά έναντι Ντόρας, όταν οι..."έγκυρες" εταιρείες δημοσκοπήσεων μαζί με τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., βομβάρδιζαν τον κόσμο ότι... προηγείται η Ντόρα.!!!Άν πάλι επαληθευθεί, τότε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα στείλει στα... "αζήτητα" τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, κάτι που προφανώς επιδιώκει και ασφαλώς δεν μπορεί να διακινδυνεύει την δική του δημοσκόπηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου