Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Ομπάμα και οι γυμνοσάλιαγκες…

Γράφει ο Θυμιος Παπανικολάου
Ο Μίμης Ανδρουλάλης, ο διαβόητος αυτός γυμνοσάλιαγκας που δεν έχει αφήσει κατουρημένη ποδιά που να μην την έχει γλείψει, «κτύπησε» ξανά:
«Μερικοί κορυφαίοι το έχουν πιστέψει: οι μεγάλες καριέρες στην Ελλάδα απαιτούν να είσαι πιο Αμερικανός από τους Αμερικανούς».
Ο θορυβώδης υμνητής της αμερικανικής αυτοκρατορίας και των λακέδων της, αφού έγλειψε στην αρχή τον ΓΑΠ (τον υπάλληλο της ΗΠΑ) και κατόπιν φιλοτέχνησε, πάλι υμνολογικά, το πορτρέτο του Βενιζέλου, τώρα κερδοσκοπεί πάνω στο δωσιλογισμό του Βενιζέλου.
Δεν υπάρχει πιο γλοιώδες παράδειγμα καθεστωτικής μαϊμούς, στην ελληνική ιστορία, από τον Ανδρουλάκη: Εμπορεύεται τα πάντα και τον ίδιο του το εαυτό, κερδοσκοπεί αγρίως πάνω στο δωσιλογισμό των άλλων, αλλά και στο δικό του, αρκεί να βγει από την αφάνεια και να πουλήσει στην αγορά όλα τα «σχοινιά και τους σπάγκους του παζαριού του»…
Για τον αδίστακτο αυτό χαμαιλέοντα διαβάστε ΕΔΩ:
Ξεκινήσαμε με τον Ανδρουλάκη διότι αυτός αποτελεί την πλέον μακάβρια και θορυβώδη γκριμάτσα του ΣΥΝΟΛΟΥ της καθεστωτικής πολιτικής και των πολύχρωμων εμπόρων της: Τη ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ του καθεστωτικού δωσιλογισμού και του «αριστερού» (κυρίως αυτού).
Ο Ανδρουλάκης αποτελεί το καθεστωτικό «κατακάθι» της δουλοπρέπειας, της εμπορίας, της συναλλαγής και του δωσιλογισμού: Ο Ανδρουλάκης διαλαλεί χωρίς όρια και συστολές ΑΥΤΟ που πράττει ΟΛΟΣ ο πολιτικός κόσμος και η καθεστωτική «αριστερά» με ποικίλα προσωπεία και σχετική «διακριτικότητα»…
Η περίπτωση του πλανητάρχη Ομπάμα είναι αποκαλυπτικότατη. Δεν παραληρούσε στην εκλογή του ΜΟΝΟ ο Ανδρουλάκης, αλλά και όλος ο «προοδευτικός» κόσμος και η ροζ «αριστερά».
Η «Αυγή», π.χ., σε πρωτοσέλιδά της, συμμετείχε στο χορό των «μεγάλων προσδοκιών», των «αλλαγών» και υμνολογιών.
«Ανέτειλε η εποχή Κλίντον» βροντοφωνούσε: Ξέπλυνε και τον Κλίντον!!!
Σε άλλο κραυγαλέο πρωτοσέλιδό της σημείωνε:
«Προσδοκίες από τη νίκη του Μπάρακ Ομπάμα για να σταματήσουν οι πόλεμοι, να μην πληρώνουν οι φτωχοί για την οικονομική κρίση»!!!
Για να φρεσκάρουμε, λοιπόν, τη μνήμη μας θα αναδημοσιεύουμε κάποια επιλεγμένα σχόλιά μας της εποχής εκείνης των παραληρημάτων ΥΠΕΡ του Ομπάμα.
Η προκλητικότητα του Ανδρουλάκη μας έδωσε απλώς την αφορμή: «κερδοσκοπούμε» και εμείς πάνω στο ΟΝΕΙΔΟΣ ενός γυμνοσάλιαγκα…
4 Νοεμβρίου 2008, στο άρθρο: «Οι πολυεθνικές ψηφίζουν Ομπάμπα».
Σχολιάζαμε:
Υστερία έχει πιάσει του πάντες για τον Ομπάμπα. Θυμάμαι μια ανάλογη υστερία παλιότερα για τον Κλίντον. Όλοι γνωρίζουμε το τι έγινε…
Αυτό που αποκρύβουν οι πάντες είναι τούτο το σημαντικό: Ότι στις ΗΠΑ αποφασίζουν για τα πάντα και ψηφίσουν οι πολυεθνικές!!!
Οι πλειονότητα, σήμερα των πολυεθνικών έχει αποφασίσει και ψηφίζει Ομπάμπα. Γι’ αυτό και έχει πιάσει υστερία τα εγχώρια «παπαγαλάκια» των μεγάλων χορηγών και σπονσόρων των «προοδευτικών» ιδεολογημάτων.
Πάνε να μας πείσουν ότι θα «αλλάξουν» τα πράγματα, αν στη θέση της μίας συμμορίας έρθει η άλλη!!!
Διαβάστε μια «ακτινογραφία της Αμερικανικής πολιτικής από τον Ένγκελς, πριν από 130 χρόνια!!!
Από το πρόλογο στο βιβλίο του Μαρξ: «Ο εμφύλιος πόλεμος στη Γαλλία»:
«Εδώ το καθένα από τα δυο μεγάλα κόμματα, που διαδέχονται το ένα το άλλο στην εξουσία, διευθύνεται με τη σειρά του από ανθρώπους που κάνουν την πολιτική προσοδοφόρα υπόθεση, που κερδοσκοπούν πάνω στις έδρες της νομοθετικής συνέλευσης (…) και που όταν το κόμμα τους νικήσει ανταμείβονται με θέσεις (…). Εχουμε δυο μεγάλες συμμορίες από πολιτικούς κερδοσκόπους, που παίρνουν διαδοχικά στα χέρια τους την κρατική εξουσία και την εκμεταλλεύονται με τα πιο διεφθαρμένα μέσα και για τους πιο διεφθαρμένους σκοπούς, ενώ το έθνος είναι ανίσχυρο μπροστά στους δυο μεγάλους αυτούς συνασπισμούς των πολιτικών που βρίσκονται δήθεν στην υπηρεσία του, μα που στην πραγματικότητα το εξουσιάζουν και το καταληστεύουν».
ΣΧΟΛΙΟ 2ο
Παραληρηματικές υμνολογίες για τον νέο αυτοκράτορα της υφηλίου.
Αν διαβάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα του Τύπου, ιδιαίτερα αυτά των «νταβάδων» και ακούσει όλα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά φερέφωνα του ιμπεριαλισμού, θα νομίσει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια …επαναστατική ανατροπή (!!!) με την εκλογή του νέου έγχρωμου αυτοκράτορα…
Τέτοιες υμνολογίες μόνο οι ιπποκόμοι είναι ικανοί να κάνουν.
Και όταν βλέπεις τέτοιες προπαγανδιστικές «μπόμπες» πλύσης του εγκεφάλου και αυταπατών που εκτοξεύονται από τους αμερικανοτσολιάδες κάθε χρώματος, σκέφτεσαι ότι νέες συμφορές έρχονται για τον πλανήτη.
Άκου η εκλογή Ομπάμα «ιστορική τομή»!!!
Αυτά λέγανε και για τον Κλίντον…
Τόσο ξετσίπωτοι έχουν πλέον γίνει; Να μας εμφανίζουν τον ιμπεριαλιστικό εφιάλτη υμνολογικά εξωραϊσμένο με την εκλογή μιας έγχρωμης μαριονέτας των πολυεθνικών;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ και δείτε τα «επαναστατικά» πρωτοσέλιδα των μεγάλων λαρυγγιών, ΕΔΩ:
ΣΧΟΛΙΟ 3ο
Διαβάστε και θαυμάστε το παραλήρημα του Γιανναρά για τον Ομπάμα!!!
Όταν γράφαμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αντιληφθεί τίποτα για την αυτοκρατορική Νέα Τάξη, κάποιοι ξένισαν…
ΣΗΜΕΡΑ παραληρεί για το νέο …έγχρωμο αυτοκράτορα, το ίδιο με όλους τους προοδευτικάριους εθνομηδενιστές.
Φιλοτεχνεί ακόμα πιο υστερικά το πορτρέτο του νέου δυνάστη της ανθρωπότητας…
Τα σχόλια μαζί με άλλα αποκαλυπτικά κείμενα βρίσκονται ΕΔΩ:
20 Ιανουαρίου 2009: «Ομπάμα:Ο νέος αυτοκράτορας της υφηλίου».
ΣΧΟΛΙΟ:
Τέτοιο τελετουργικό ορκωμοσίας για πρόεδρο των ΗΠΑ δεν έχει ξαναγίνει.
Ένα αυτοκρατορικό τελετουργικό σκηνικό. Ο νέος αυτοκράτορας και οι υπήκοοι να παρακολουθούν με κατάνυξη!!!
Οι Αμερικανοί υπήκοοι, αλλά και οι υπήκοοι όλου του κόσμου…
Τα δικά μας ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, πρόβαλαν το αυτοκρατορικό τελετουργικό, με τις θριαμβολογικές υμνολογίες των σχολιαστών.
Όλα τα ασπόνδυλα όντα από το Ανδρουλάκη μέχρι τα ποικίλα παπαγαλάκια «συνωστίζονταν» σε δουλικότητα και ύμνους στο νέο αυτοκράτορα.
Δήλωναν υποταγή με πομπώδη παραμιλητά, τεμαχίζοντας υμνολογικά όλες τις τρίχες που έβγαιναν από το στόμα του αυτοκράτορα της υφηλίου.
Οι ραγιάδες ανακάλυπταν βαρυσήμαντα μηνύματα στις κούφιες αερολογίες του αυτοκράτορα και κατάπιναν τα μακάβρια μηνύματά του…
Ακόμα και την αυτοκρατορική σιωπή της συνενοχής για το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του Παλαιστινιακού λαού κατάπιαν…
Εδώ ζούμε την πλέον μακάβρια γενοκτονία ενός λαού και οι ραγιάδες δεν βρήκαν ούτε λέξη να πουν για την ένοχη σιωπή του αυτοκράτορα.
Ούτε λέξη, επίσης, δεν ψέλλισαν για την «ομάδα» του αυτοκράτορα που την αποτελούν οι δολοφόνοι της Σερβίας.
Μόνο θυμιατά για τον νέο αυτοκράτορα…
Μόνο τελετουργικά υποταγής στο νέο ιμπεριαλιστικό «κτήνος».
Μοχθούν να εμφανίσουν το «κτήνος» σαν άγγελο, τον εφιάλτη σαν όνειρο…
Σκόπιμα θέλουν να αγνοούν ότι τα «γελαστά» πρόσωπα της αυτοκρατορίας είναι ο μεταμφιεσμένος εφιάλτης της ανθρωπότητας…
Στην Ελλάδα δεν κατοικούν, όμως, μόνο ραγιάδες.
Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται τις αυτοκρατορικές φιέστες και μισεί θανάσιμα τις αυτοκρατορίες και τους ηγέτες τους…
Τέλος να μην παραλείψουμε και τα πρόσφατα εγκώμια του Τσίπρα προς τον Ομπάμα.
Διαβάστε ενδεικτικά ΕΔΩ:
Αυτά αρκούν για να μην ΞΕΧΝΟΥΜΕ…
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου