Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΡΗΤΡΑ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902! ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ!!

Από τον Λέμι Κόσιον


Πιο μυστηριώδης από τον Κώδικα Ντα Βίντσι η αγοραπωλησία του 902. Όσο βγαίνουν προς τα έξω νέες πληροφορίες τόσο τα σενάρια για τον αγοραστή δίνουν και παίρνουν. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που φθάνουν στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι“ και φυσικά είναι αδύνατο να διασταυρωθούν θέλουν το αδελφό κόμμα ΑΚΕΛ να είναι ο αγοραστής του 902 και μάλιστα με μία κατά κάποιο τρόπο ρήτρα επιστροφής!
Κατά τ΄άλλα στο συμβόλαιο μεταβίβασης της “Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.”, εταιρείας του ΚΚΕ προς την εταιρεία “A-Orizon ltd” με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου αναφέρεται πως το τίμημα ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνεται ρήτρα να μην πωληθεί ή μεταβιβαστεί ο σταθμός σε άλλο κόμμα εντός της επόμενης τριετίας με εξαίρεση τον σημερινό… πωλητή.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Γιάννας Παπαδάκου (εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής»), από τα 3,7 εκατ.. ευρώ, 1,5 εκατ. ευρώ δίδεται ως προκαταβολή με επιταγή και τα άλλα 2,2 εκατ. σε βάθος δεκαετίας. Η εταιρεία προβλέπεται να μεταβιβαστεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου φέτος.
Στο συμβόλαιο καλύπτεται μέχρι και το ενδεχόμενο υποτίμησης του εθνικού νομίσματος με την αγοράστρια εταιρεία να είναι υποχρεωμένη να καταβάλει «το πιστούμενο τίμημα στην αξία που συμφωνείται το πιστούμενο τίμημα σήμερα και με βάση την τότε ισοτιμία εθνικού νομίσματος και ευρώ».
Όπως αναφέρεται, υπεγράφη την Τετάρτη 31 Ιουλίου με πληρεξούσιο αντιπρόσωπο εκ μέρους του ΚΚΕ τον Γεώργιο Σκιαδιώτη και δικηγόρος της αγοράστριας εταιρείας τον Ιωάννη Μπούρα. Η σύσταση της εταιρείας έγινε στις 19 Μαΐου.
Η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., εταιρεία του ΚΚΕ, εμφανίζεται ότι έχει συσταθεί το 1989 και έχει 15 τροποποιήσεις στο καταστατικό της. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στα 2.966.448 ευρώ.
Η κυπριακή εταιρεία αναλαμβάνει να εεξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους ύψους 2,2 εκατ. ευρώ και οφειλές προς τη Digea. Μόνο προς τα ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.
Η πωλήτρια εταιρεία (του ΚΚΕ) αναλαμβάνει την εξόφπληση κάθε οφειλής από τη λύση των συμβάσεων των εργαζομένων.
χαχαχαχα πιο καπιταλιστής απο τους ΚουΚου …πεθαινεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου