Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΘΑΥΜΑ: Περισσότεροι οι Έλληνες ψηφοφόροι από το σύνολο των Ελλήνων!!!

kalpes
Τελικά είμαστε λαός ανάδελφος. Δεν πρέπει να υπάρχει ανάλογο σε όλο τον πλανήτη, ακόμα και βαθιά στα αφρικάνικα δάση. Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά σ’ αυτόν τον τόπο, με ευθύνη φυσικά του αναποτελεσματικού κράτους στην κορυφή του οποίου είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα. Αν περιμένουμε λοιπόν με αυτό το πολιτικό σύστημα και με αυτόν τον κρατικό μηχανισμό να βγούμε από την κρίση, είμαστε απλά μακριά νυχτωμένοι.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό των ανωτέρω. Από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ (εδώ) και (εδώ) για την τελευταία απογραφή του 2011, προκύπτει πως το σύνολο των νομίμων Ελλήνων υπηκόων (ενηλίκων και ανηλίκων) είναι 9.903.268. Ειδικότερα από το σύνολο του πληθυσμού που απογράφηκε (10.815.197), οι έχοντες την ελληνική υπηκοότητα είναι μόνο 9.903.268 . Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (εδώ), στις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου 2012, ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους 9.947.876 ενήλικοι Έλληνες πολίτες. Δηλαδή, όπως μας βεβαιώνει το ίδιο το κράτος, το σύνολο των απογραφέντων Ελλήνων υπηκόων (ενηλίκων και ανηλίκων) είναι μικρότερο κατά 44.608 από το σύνολο μόνο των ψηφοφόρων (ενηλίκων). 
Αυτό τρία πράγματα μπορεί να σημαίνει. Είτε ότι η απογραφή ήταν εντελώς λάθος, είτε ότι υπάρχει τεράστιος αριθμός Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό (στους οποίους δεν επιτρέπεται να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους), είτε ότι υπάρχει τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων φαντάσματα.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε απλά για κλάματα. Φανταστείτε να είχαμε και κάποιο πληθυσμό αντίστοιχο με αυτόν της Τουρκίας κ.λ.π. Αφού δεν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τόσο απλά πράγματα, τι γυρεύουμε άραγε;;;
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου