Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ Δίωξη – βόμβα σε χορηγούς των συνεδρίων του “Ανδρίκου” Παπανδρέου!


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Π. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ …ΜΕΡΓΟΣ (!!!) ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.

Την ίδια στιγμή που οι πολίτες γονατίζουν για να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς με τους οποίους αμοίβονται οι επιχειρηματίες της “πράσινης ανάπτυξης”! Για να καλύπτουν και τις ζημιές από τις συμβάσεις της ντροπής.

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

Ποινική δίωξη με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ το 2007 καθώς και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου.
Οι διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορούν στην κατασκευή της Μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος της ΔΕΗ που υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ.
Δίωξη κατά ΔΕΗ και ομίλου Μυτιληναίου
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας κ. Αριστείδης Κορέας άσκησε ποινική δίωξη κατά (α) των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ, που υπέγραψε το 2007 σύμβαση με την ανάδοχο εταιρείαΜΕΤΚΑ για την κατασκευή της Μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι και (β) του νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, για: (i) απιστία στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί Καταχραστών του Δημοσίου, από την οποία η ζημία της ΔΕΗ υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ [μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ] και (ii) ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή (νόμιμος εκπρόσωπος αναδόχου εταιρείας).
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου