Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δηλαδή οι Γερμανοί που βράβευαν τον Παπανδρέου, τώρα χλευάζουν τον… Γκρίλο;

20130303-090025.jpgΑλήθεια, με τι θράσος τολμούν τα γερμανά να χλευάζουν τον Γκρίλο ως “κλόουν” και ασόβαρο; Αυτός τουλάχιστον δεν παρουσιάστηκε ως “μεγάλος στοχαστής”, ως γελωτοποιός έβαλε υποψηφιότητα.
Αλλά να μιλούν αυτοί που αποθέωναν σε χλιδάτες συνεστιάσεις τον πραγματικό κλαυσίγελο της Ευρώπης, ε αυτό πάει πολύ. Δεν ντρέπεστε βρε ξεφτιλισμένοι που τον περιφέρατε με τους πιό απίστευτους τίτλους που μπορούσατε να φανταστείτε; Βραβεύατε τον καταστροφέα της βιομηχανίας (ε, αυτό είναι και κληρονομικό…) σε εκδηλώσεις των 
…βιομηχάνων;
Βραβεύατε τον άνθρωπο που έκανε τους Έλληνες – φουγάρα από την κατάθλιψη για την “επιτυχημένη” μάχη του κατά του καπνίσματος; Να σας ενημερώσουμε ότι προ Παπανδρέου, υπήρχαν και χώροι μη καπνιστών σε κάποια καταστήματα. Τώρα …καταργήθηκαν.
Καλά, για τον “μέγα στοχαστή” δεν το συζητάμε.
Αλλά βρε γελοίοι, Αυστριακό περιοδικό δεν ήταν αυτό που τον είχε ανακηρύξει “άνθρωπο της χρονιάς για το 2011″; Ναι, το ίδιο περιοδικό που πριν έναν μήνα τον έκραζε ως χρεοκοπημένο που έχει το θράσος να κάνει και διαλέξεις. Το “Προφίλ”.
Θα μπορούσατε εύκολα να χαρακτηριστείτε περίγελος του πλανήτη, αλλά έχετε ήδη κατοχυρώσει τον τίτλο “λαμόγια”.
(κολαζ από το Πρώτο Θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου