Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Πεπόνης σπάει το άβατο Προβόπουλου με αυτεπάγγελτη παρέμβαση για τον ΕΔΟΕΑΠ!


20130303-211801.jpgΕννοείται ότι η είδηση θα περάσει στα ψιλά. Επειδή το κόμπλεξ των παραγοντοδημοσιογραφίσκων και τα τραπεζικά payrolls είναι τόσο υψηλά, που προτιμούν να σιωπήσουν μπροστά στην ληστεία του ασφαλιστικού τους φορέα, παρά να προβάλλουν αυτή την τεράστιας σημασίας εξέλιξη.
Ακόμα και ο ΕΔΟΕΑΠ είχε καταθέσει αγωγή και όχι μήνυση κατά της ΤτΕ, όπως είχαμε αποκαλύψει τον Οκτώβρη του 2012.
Ο Πεπόνης όμως είχε αντίθετη άποψη και θα τα κάνει φύλλο και φτερό. Εκεί θα φανεί η μεγάλη ληστεία του PSI και ποιοί ακριβώς πλήρωσαν το κούρεμα.
Δείτε τι γραφαμε για να καταλάβετε:
Αγωγή κατά της Τράπεζας της Ελλάδος κατέθεσε, ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΟΔΕΑΠ)…
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγωγή, η άρνηση της Τράπεζας της Ελλάδος να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό των διαθεσίμων κεφαλαίων του Ταμείου, με τον ισχυρισμό ότι το ποσό αυτό επενδύθηκε σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου και σχεδόν εξανεμίστηκε λόγω του PSI, είναι παράνομη και ασυμβίβαστη προς το σκοπό του Νόμου που αναθέτει στην Τράπεζα της Ελλάδος την περιφρούρηση του κατατιθέμενου κεφαλαίου όλων των ασφαλιστικών φορέων της χώρας.
Σε κάθε περίπτωση, αντί να λάβει, ως από το νόμο όφειλε, κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της περιουσίας του ΕΔΟΕΑΠ, η Τράπεζα της Ελλάδος, με αθέμιτες πράξεις και παραλείψεις του Διοικητή και άλλων αρμόδιων Οργάνων της, που γνώριζαν ήδη από το 2009, πολύ πριν το PSI, την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και την ανεξέλεγκτη πορεία του δημοσιονομικού χρέους και του ελλείμματος της Ελλάδος, προκάλεσαν υπαίτια ολοκληρωτική ζημιά στα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ (και των άλλων ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας), την οποία οφείλουν να αποκαταστήσουν.
Με την αγωγή ζητείται να καταδικαστεί η ΤτΕ να καταβάλλει έντοκα το ποσό των €90.312.441,47 που αντιστοιχεί στο ποσό της κατάθεσής του Οργανισμού σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου