Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Κ. Καραμανλής: «Σταματήστε το δημοψήφισμα»

Ιδιαιτέρως ανήσυχος για τις εξελίξεις εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής στην συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr ο πρώην Πρωθυπουργός φέρεται να είπε «πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην γίνει το δημοψήφισμα. Θα είναι καταστροφή για την χώρα.»

Ο πρώην Πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών καθώς εκτιμά πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο η κάλπη. «Δεν υπάρχει άλλη λύση» απάντησε σε πρώην υπουργό που καθόταν δίπλα του και τον ρώτησε αν συμφωνεί με το αίτημα των εκλογών που θέτει συνεχώς ο Αντώνης Σαμαράς. 



Εκείνο που τόνιζε σε κάθε ερώτημα των βουλευτών ήταν ότι η «ΝΔ πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει το δημοψήφισμα» χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αναφέρει κάποια πρόταση με την οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί. 



Ο Κώστας Καραμανλής που ήταν σκεπτικός και προβληματισμένος καθ όλη την διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ, δεν ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος όπως τον είχαμε συνηθίσει σε προηγούμενες συνεδριάσεις. Προτίμησε και πάλι τα ορεινά καθίσματα της αίθουσας της γερουσίας και κάθισε μαζί με τον Σπ. Ταλιαδούρο και τον Ευ. Αντώναρο. Κοντά του ήταν επίσης ο Κ. Πουπάκης αλλά και ο Ευ. Μειμαράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου