Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τι ΔΕΝ ψήφισε η Ν.Δ…


Αναλυτικά οι βουλευτές της Ν.Δ. είπαν “ναι” στα άρθρα 1, 3, 5, 6, 7, 8, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 32, 37, 38, 42 ,45, 48 και 49. Διαφοροποιήθηκε ο Π. Καμμένος που καταψήφισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φίμωσή του όπως είπε από το προεδρείο της Βουλής.
Είχαμε γράψει ΕΔΩ για το κατάπτυστο κείμενο του εφαρμοστικού και τις μεθοδεύσεις με τον διορισμό ανθρώπων της τρόικας.
Όπως γράφαμε, τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα.
Θα πουλάμε δηλαδή εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα.
Τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.
Φανταστείτε τι θα γίνει με εθνικά μας θέματα, τι εκβιασμούς θα δεχόμαστε!  
Όπως είπαμε και πιο πάνω: Καμία απόφαση δεν επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα! 
Αυτά που διαβάσατε περιέχονται στα άρθρα 2 και 4 που ΔΕΝ ψήφισε η Ν.Δ.
Όπως δεν ψηφίστηκαν …
τα άρθρα 9,10 και 11 που αφορούν στην αλλαγή του καταστατικού και την αύξηση των τιμών των ΔΕΚΟ, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, των αρχαιολογικών χώρων, ιστορικών τόπων, φυσικώνπάρκων, τις παρεμβάσεις στην χρήση και δόμηση της γης.
Δεν ψήφισε το άρθρο 12, με το οποίο τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!
Δεν ψήφισε το άρθρο 13 με το οποίο επιχειρείται η χωροθέτηση του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης δημοσίου ακινήτου.
Δεν ψήφισε το Άρθρο 14, που αναφέρεται στην παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας.
Επίσης δεν ψήφισε την φορομπηχτική λαίλαπα (άρθρα 27 ως και 31) που βυθίζει την χώρα στην ύφεση και βάζει λουκέτα στην αγορά, με τα γνωστά μέτρα έκπτωσης δαπανών, έκτακτη εισφορά, αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, επιβολή τέλους επιτηδεύματος.
Δεν ψήφισε τα άρθρα 33 ως και 36: 
Φορολογία ακίνητης περιουσίας, δωρεών και γονικών παροχών, τους νέους απίστευτους συντελεστές ΦΠΑ, τα νέα τέλη κυκλοφορίας και τις πρωτόγνορες αυξήσεις στα καύσιμα
Και τέλος είπε όχι τις αποικιοκρατικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου νέων ηλικίας από 18 έως 25 ετών, τις ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις (άρθρα 43 και 44) και την αναστολή Πλειστηριασμών και ρυθμίσεων του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (Ο.Δ.Ι.Ε.) των άρθρων 46 και 47.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου