Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Γκρέμισαν τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη Στο γκρέμισμα των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης προχώρησαν διαδηλωτές. Παρά τρίχα γλίτωσαν επίτροποι του ΠΑΣΟΚ


Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν  ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης και προσπάθησε να εισέλθει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιούνταν συνέλευση. 
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συντονιστή Μιχάλη Παπαδάκη προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.
Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν οι φραστικές αντεγκλήσεις, ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά το επεισόδιο φάνηκε να σταματά εκεί.
Την ώρα όμως που οι "εισβολείς" ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν, διαπίστωσαν ότι ο διπλανός τοίχος ήταν γυψοσανίδα και ακολούθησε...το κυριολεκτικό γκρέμισμα.
Όταν ο τοίχος ερρίφθη, οι διαδηλωτές μπήκαν στη μεγάλη αίθουσα, έριξαν τις φωτογραφίες, τα γραφεία και έσπασαν υπολογιστές, τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. 
Παρά την ένταση που υπήρξε, οι διαδηλωτές δεν ήρθαν στα χέρια με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Τα έσπασαν και στα Χανιά
Και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά όπως δεν γλίτωσαν από τη μανία των διαδηλωτών που εναντιώθηκαν στο Μεσοπρόθεσμο.
Το μεσημέρι, διαδηλωτές, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και λίγο αργότερα, κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο και κατέλαβαν.
Πηγή: Cretalive.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.... ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕ ....ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ... ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή