Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τσίπρας: Παράνομη η μεταβίβαση μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom



Τσίπρας: Παράνομη η μεταβίβαση μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche TelekomΠαράνομη χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεταβίβαση των μετοχών του ΟΤΕ που κατέχει το δημόσιο , στην γερμανική Deutsche Telekom. Ο κ. Τσίπρας, επικαλέστηκε την απάντηση του επίτροπου Barnier , στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, σύμφωνα με την οποία η μεταβίβαση των μετοχών έγινε κατά παραβίαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ελέγχεται για τη νομιμότητά της.




Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι η «κυβέρνηση, η τρόικα, ο Όλι Ρεν , ο Γιούνκερ και όποιος άλλος θέλει την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, είναι παράνομος, βάση της κοινοτικής οδηγίας».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για το ελληνικό χρέος και ζήτησε «ισχυρή διαπραγμάτευση στην ΕΕ για λύση του χρέους» και όχι νέο μνημόνιο.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Πάγκαλου περί τανκς, ο κ. Τσίπρας, τις χαρακτήρισε τρομοκρατικές απειλές, ενώ υποστήριξε ότι ο λαός έχει ιστορική μνήμη.

Μάλιστα, τόνισε ότι περιμένει, έστω και την τελευταία στιγμή, διαφοροποίηση από την κυβέρνηση για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης .

Αναφερόμενος στην πλατεία Συντάγματος και τους «Αγανακτισμένους», ότι οι δημιουργήθηκε ένα γαϊτανάκι βίας μεταξύ ΜΑΤ και κουκουλοφόρων, υποστηρίζοντας ότι οι δεύτεροι παίζουν το ρόλο του παρακράτους.
Κάλεσε δε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση της βίας, να αναλάβει τις ευθύνες της και να προσφύγει στις κάλπες. 


http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου