Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

H ευλογία της χρεοκοπίας (τους)…


Από τον Βασίλη Μπόνιο
Γιατί όχι;
Άλλωστε θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την κατάρρευση κάποιων ανυπόληπτων τραπεζών που δεκαετίες τώρα στηρίζουν με εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα τη διαπλοκή.

Θα απολαύσουμε την κατάρρευση του άθλιου Δημοσίου με τους σαδιστές κηφήνες κρατικοδίαιτους υπαλλήλους-υπάρχουν κι εδώ εξαιρέσεις-οι οποίοι μισό αιώνα τώρα ζουν παρασιτικά επειδή στα νιάτα τους φορώντας σαγιονάρες μιτσούκο, κόλλαγαν κομματικές αφίσες.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε τους άθλιους νταβατήδες της διαπλοκής ν αλλάζουν χώρα μπροστά στην ιδέα ότι αγανακτισμένες ορδές πολιτών θα μπουκάρουν σπίτια τους με κονσερβοκούτια και θα τους ξεκοιλιάσουν.

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με κάποιους σεσημασμένους νταβατζήδες των ΜΜΕ, οι οποίοι σε συνεργασία με καθάρματα των διαφημιστικών εταιρειών έστησαν ψευδοαυτοκρατορίες μολύνοντας τη ζωή του τόπου.

Είναι πολύ πιθανό οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, που αντί να καθήσουν στα χωριά τους και ν αρμέγουν τον τράγο ήρθαν στην Αθήνα,καθώς θα είναι απλήρωτοι να ορμήξουν με τα όπλα εναντίον όσων προστατεύουν σήμερα και να τους ανοίξουν τα κεφάλια. Ότι κάνουν με επιτυχία στους διαδηλωτές.

Είναι πολύ πιθανό οι ορδές των πολιτών να μπουκάρουν στις βίλες των ξιπασμένων πολιτικών και επιχειρηματιών που κατασπάραξαν τον πλούτο της χώρας και να τις κάνουν στάχτη.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαλυθεί το σαθρό κομματικό οικοδόμημα και θα φαληρίσουν οι σεσημασμένοι νταβατζήδες των ΜΜΕ που ταίζουν με σκουπίδια τον κόσμο. (Αποτέλεσμα η Μενεγάκη να έχει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις και οι αγρότες τη σοδιά απούλητη.)

Μια χρεοκοπία μπορεί να επιβάλλει μια βίαιη Δικαιοσύνη, κάτι που σήμερα εμποδίζει μια κάστα διεφθαρμένων λειτουργών της Δικαιοσύνης-εδώ ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρετικοί λειτουργοί-και οι έντιμοι δικαστές να στήσουν κρεμάλες για τους πουλημένους συναδέλφους τους.

Η χρεοκοπία τους, αφορά λιγότερο όλους εμάς, οι οποίοι έχουμε απέναντί μας ένα κράτος επικίνδυνων και ασυνείδητων εξουσιαστών οι οποίοι καταληστεύουν τις ζωές μας κι έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι θα συνεχίσουν να τις καταληστεύουν.

Εάν χρεοκοπήσουμε θα έχουμε να κάνουμε με πραγματικές συμμορίες, οπότε θα πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας κι όχι με τις συμμορίες των λευκών κολάρων.

Μη φοβάστε την χρεοκοπία τους. Αφήστε τη να συμβεί ώστε να ζήσουμε ιστορικές στιγμές…


ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου