Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

EKTAKTO!!! ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Πανικόβλητος ο κ. Παπανδρέου εκβιάζει και απειλεί με εκλογές.




Η μεγάλη και «μοναδική» είδηση έσκασε από τα πρώτα λεπτά της διακαναλικής συνεντευξης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κ. Τρεμη απάντησε ευθέως ότι αν το αποτέλεσμα των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δυσμενές για την κυβέρνησή του, τότε θα ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής....
Συγκεκριμένα ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών απάντησε: «Δεν έχω λόγο και πρόθεση να πάω σε εθνικές εκλογές, αλλά αν βαρύνει η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα μιας κυβέρνησης να προωθεί τις αλλαγές θα υπάρξει η απόφαση του ελληνικού λαού». Στη συνέχεια ουσιαστικά διευκρίνισε πως το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι ένας από τους παράγοντες θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές: «Θα πρέπει να συναθροίσουμε όλες τις εξελίξεις στη χώρα και αν βρεθούμε σε αδιέξοδο τότε ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάμε μπροστά ή όχι». Ωστόσο, δεν απάντησε στην ερώτηση ποιες άλλες εξελίξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν «σε αδιέξοδο».

Στην διάρκεια της συνέντευξής του – και απο όσα καταλάβαμε – ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα που θα πλήξουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λέγοντας μάλιστα ότι “αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση”!!!. Είπε επίσης το 2011 θα ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και έκανε λόγο για επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2012. Παράλληλα, όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει επαναδιαπραγμάτευση στους όρους του μνημονίου.

Κατά τα άλλα πρόκειται για μια τραγική εμφάνιση του πρωθυπουργου της Ελλάδος. Πήγε να μιμηθεί τον Σαμαρά στην ΔΕΘ και απέτυχε παταγωδώς.

Ο μοιραίος πρωθυπουργός του Μνημονίου εκλιπαρεί τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού.

Μία θλιβερή τηλεοπτική εικόνα από έναν τραγικό και συνειδητά ψεύτη και επικίνδυνο άνθρωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου