Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς μηχανοκίνητα τμήματα οι στρατιωτικές παρελάσεις της πλάκας.
Τα ευτράπελα των κατ΄ευφημισμο παρελάσεων, αφού οι ιθύνοντες τσιγκουνεύτηκαν μερικά ..βαρέλια πετρέλαιο, και δεν παρέλασαν μηχανοκίνητα τμήματα. Ωραίο το παραμύθι τους .Για λόγους λιτότητας και περιστολών των δαπανών, το λέμε τώρα. Η αποστολή τους είναι να καταργηθούν οι παρελάσεις ,και μέχρι τότε θα βρίσκουν γελοίες δικαιολογίες για να τις ..περικόπτουν.

Ξάνθη

Πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά. Οι τρεις νεαροί πήγαν στο χώρο όπου στήθηκε η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης λίγο πριν τις έξι τα χαράματα.
Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και έναν ασύρματο.

Καβάλα
Την έντονη διαμαρτυρία του κόσμου, που συγκεντρώθηκε υπό βροχή για να παρακολουθήσει την παρέλαση στην Καβάλα, δέχθηκαν οι τοπικές αρχές της πόλης και του νομού, όταν μετά από απόφαση του αντινομάρχη Γιώργου Τσαλουχίδη και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παριστάμενων τοπικών αρχών, αποφασίστηκε να διακοπεί η παρέλαση.
Η παρέλαση είχε ξεκινήσει κανονικά, κάτω από ψιλόβροχο, Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη, η ένταση της βροχής αυξήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα με τη διέλευση των πεζοπόρων τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Τότε, ο αντινομάρχης, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού και όλων των τοπικών αρχών, ζήτησε τη διακοπή της παρέλασης, από τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Νομαρχίας Καβάλας. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου που άρχισε αποδοκιμάζει τους επισήμους, ενώ κάποιοι κινήθηκαν και προς την εξέδρα. 

Δράμα
Στην πόλη της Δράμας, η παρέλαση περιορίστηκε μόνο στη διέλευση της φιλαρμονικής του Δήμου και των πεζοπόρων τμημάτων του στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου