Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο αδίστακτος κ. Παπανδρέου



Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου απέδειξε χθες ότι έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Από την περίφημη «διακαναλική» της 25ης Οκτωβρίου και μετά, η στάση του είναι πια στην κυριολεξία χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για τις πολιτικές εμπειρίες αυτής εδώ της γενιάς.
Προσέξτε το χειρισμό της κατάστασης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ:
Ενώ η ΝΔ έχει την πολιτική ωριμότητα και, θα τολμούσαμε να πούμε, την πολιτική σοφία να μην παρασυρθεί να ζητήσει εκλογές, αρνούμενη να ακολουθήσει τον κ. Παπανδρέου στην ανευθυνότητα της διακαναλικής, η κυβέρνηση επανέρχεται χθες και θέτει ακόμη πιο ξεκάθαρα ζήτημα εθνικών εκλογών σε περίπτωση που δεν της αρέσει το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.
Κι ενώ τα spreads εκτοξεύονται και οι δυνάστες της χώρας, που οι ίδιοι έφεραν, τους κουνούν απειλητικά το δάχτυλο, το κακό που ήδη έκαναν στη χώρα με τη διακαναλική, φαίνεται ότι δεν τους φτάνει και σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκει το θράσος να μας πει ότι για τις αρνητικές αυτές εξελίξεις φταίει ο… Σαμαράς που αντιδράει στο Μνημόνιο! Και, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε καταστροφικές, με τα σημερινά δεδομένα, εκλογές, αν τυχόν και η αντιπολίτευση «τολμήσει» να συνεχίσει να αντιδρά στην πολιτική τους, θέτοντας ζήτημα καταψήφισης του Μνημονίου στις περιφερειακές εκλογές!

Άκουσον, άκουσον.... κύριε G.A.P. Πως την είδατε δηλαδή? Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου