Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ: ΚΑΙ Η DEUTSCHE BANK ΕΙΧΕ OFFSHORE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


20130323-003621.jpg
Κατάλαβες ελληναρά μου; Απλώς τα αφεντικά μπορούν να έχουν οφσορ, να κλέβουν, να σκοτώνουν και να καθαρίζουν με ένα μάτσο λαδωμένους πολιτικούς και μπουκωμένους καναλάρχες. Τόσο απλά.
Η Μέρκελ βάλθηκε να καταστρέψει τη Μεγαλόνησο, την οποία µια χαρά εκµεταλλεύτηκε τόσα χρόνια η «δική της» τράπεζα
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της προηγούµενης εβδοµάδας από Το ΧΩΝΙ σχετικά µε το «βρόµικο» ρόλο της Deutsche Bank στην Κύπρο, µέσω της θυγατρικής εταιρείας UFGIS Holding. Λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί το κατάπτυστο σχέδιο των Γερµανών, µέσω του Eurogroup, για «κούρεµα» των τραπεζικών καταθέσεων στη Μεγαλόνησο Το ΧΩΝΙ παρουσίαζε τον τρόπο µε τον οποίο ο γερµανικός τραπεζικός κολοσσός είχε µπει στο «παιχνίδι» της ευνοϊκής φορολόγησης και των off -shore εταιρειών 
προς όφελος των πελατών του. Αποδείκνυε πως οι ριπές των Γερµανών πολιτικών και δηµοσιογράφων κατά της κυπριακής οικονοµίας περί «συγκάλυψης» άνοµων ενεργειών και διεθνών ρωσικών δραστηριοτήτων δεν ήταν παρά… τουφεκιές στον αέρα! Από τη στιγµή, µάλιστα, που οι δραστηριότητες της τράπεζας-ναυαρχίδας του γερµανικού κατεστηµένου, Deutsche Bank στην Κύπρο βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη από το 2008 µέσω offshore!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου