Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΕΤΗ!


ΑΘΛΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

Προειδοποιήσεις ναζιστικού τύπου από τους Γερμανούς εν όψει επαφών Λευκωσίας – Μόσχας

“Εάν αγνοήσετε την Τρόικα, θέτετε εαυτούς εκτός Ευρώ, μένετε μόνοι σας…”

ΣΚΑΤΤΙΛΑ

Πέφτουν τα προσωπεία των διαχρονικων τυράννων της Ευρώπης πριν τις αναμενόμενες επαφές Πούτιν – Αναστασιάδη, αφού η Μέρκελ μέσα σε μία νύχτα “ξέχασε” τα περί “ελευθερίας της Κύπρου να επιλέξει πως θα φέρει το χρήμα” και άρχισε τις απειλές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Ολυμπία”, αυτή την στιγμή η Γερμανική πλευρά διαμηνύει με νόημα ότι κάθε λύση “πέραν της Τρόικας” ισοδυναμεί με έξοδο από το Ευρώ, που όμως είναι δυνατή μόνον με οικειοθελή αποχώρηση από την ΕΕ! Δηλαδή η Κύπρος εάν δεν συμμορφωθεί χάνει σε μία νύχτα την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή ασπίδα που λειτουργεί αποτρεπτικά στην βουλιμία των τουρκικών ορδών.

Άλλωστε οι σχέσεις γερμανίας – τουρκίας είναι διαχρονικά δοκιμασμένες, με μόνιμο θύμα τον Ελληνισμό. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ήδη το Τουρκικό ναυτικό προβαίνει σε προκλήσεις παραβιάζοντας τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ κινητικότητα παρατηρείται στα κατεχόμενα (αλήθεια, με τα πιστωτικά ιδρύματα των κατεχομένων τι γίνεται; Ειδικά με την HSBC που λειτουργεί κατά παράβαση όλων των συνθηκών;) με μετακινήσεις δυνάμεων χωρίς να υπάρχει κάποια προγραμματισμένη άσκηση.

Κοινώς, αφού η Κύπρος σηκώνει κεφάλι, επιστρατεύονται τα παραδοσιακά μέσα των Ούννων για να εκβιάσουν το μαρτυρικό κομμάτι του Ελληνισμού. Έχει πλέον μεγάλη σημασία να δούμε που θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με Ρωσία και κατά πόσον η άλλη πλευρά προτίθεται να εμπλακεί σε ενδεχόμενη σύρραξη για την προστασία των Ρωσικών συμφερόντων. Και δεν μιλάμε για τις καταθέσεις, αφού το όποιο κούρεμα σε Ρώσικα κεφάλαια μακροπρόθεσμα συμφέρει την Ρωσική οικονομία που επαναπατρίζει καταθέσεις. Εδώ μιλάμε καθαρά για ιστορική απόφαση που εάν ληφθεί οι εξελίξεις θα είναι κατακλυσμιαίες.

Το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο για άλλη μία φορά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με προκλητική αφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου