Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΔ-ΔΗΜΑΡ αθωώνουν ΠΑΣΟΚ: "Εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο; Ποια Εξεταστική;"


Άλλα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά και άλλα πράττει και το κορυφαίο από πλευράς ηθικής σημασίας θέμα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο. Θα αρνηθεί λοιπόν το κυβερνητικό κόμμα της σύσταση εξεταστικής ςπιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο θα πράξει και η ΔΗΜΑΡ (για το ΠΑΣΟΚ είναι αυτονότητο: Ποιος δολοφόνος εποιυμεί την σύλληψή του;).
Με την άρνηση της τρικομματικής πλειοψηφίας να δεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πλέονορατός κίνδυνος διαγραφής των ποινικών. ευθυνών Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνουκαι όσων άλλων προκάλεσαν το ανοσιούργημα σε βάρος της χώρας.
Η εξέλιξη είχε προβλεφθεί από το defencenet.gr, το οποίο επανειλημμένα είχε θέσει ζήτημα "ξένης προστασίας" στους δύο και βέβαια για μια ακόμα φορά δικαιωνόμαστε και η κυβέρνηση επιδεικνύει για άλλη μια φορά την ελαστική και επιλεκτική πολιτική ηθική της.
Στη ΝΔ φοβούνται ότι θα έρθει σε δύσκολη θέση το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Έτσι η τρίτη κυβέρνηση του Μνημονίου γίνεται ουσιαστικά η κολυμβήθρα του Σιλωάμ της πρώτης και ... όλα καλά! 
Μάλιστα για να υποβαθμίσει τη συζήτηση η Ν.Δ. δεν θα είναι καν ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην συζήτηση. Αυτός, που έβγαζε πύρηνους λόγους από τα μπαλκόνια ότι "Θα λογοδοτήσουν στην εξεταστική αυτοί που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο"!
Πάντως στη ΝΔ να μην θεωρούν δεδομένη και συμπαγή την θέση της ΚΟ του κόμματος γιατί θα απογοητευθούν. Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα βουλευτές που για λόγους αρχής ή θα υπερψηφίσουν την πρόταση ή  δεν θα παραστούν στην ψηφοφορία. Τουλάχιστον αυτό προτίθενται να κάνουν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου