Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Θλιβερή η ομιλία της κυρίας Βούλτεψη, που επιτέθηκε στην κυβέρνηση …Καραμανλή, με στοιχείο τα πρωτοσέλιδα των νταβατζήδων.


Η θλιβερότερη εμφάνιση της συμπαθέστατης κατα τα άλλα, Σοφίας Βούλτεψη. Για να υπερασπιστεί την κομματική θέση περί μη ψήφισης της πρότασης για εξεταστική, θεώρησε πρέπον να επιτεθεί στην κυβέρνηση …Καραμανλή! Με αυτόν τον τρόπο, θα αιτιολογούσε ότι δεν έφταιγε ο Παπανδρέου για το μνημόνιο, αλλά ο Καραμανλής είχε ήδη βουλιάξει την χώρα.

Τι χρησιμοποίησε ως επιχείρημα; Τις εκθέσεις του …ΙΟΒΕ, αλλά και τα πρωτοσέλιδα των νταβατζήδων! Τα στοιχεία δηλαδή που χρησιμοποιούσε η παπανδρεϊκή συμμορία για να ρίξει την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ!

Κρίμα κυρία Βούλτεψη. Ο τελευταίος άνθρωπος που περιμέναμε να κάνει κάτι τέτοιο είστε εσείς, όταν λίγες εβδομάδες πριν σας απειλούσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου με…αγωγές!

Έτσι για την ιστορία, οι προβλέψεις του ΙΟΒΕ κυρία Βούλτεψη, θα μείνουν διαχρονικό μνημείο ντροπής στις συνειδήσεις των Ελλήνων, αφού δεν πρόκειται για απλές αστοχίες, αλλά για δόλια παραπληροφόρηση από τα σταγονίδια της συμμορίας Σημίτη που φαίνεται να σας έχει επικοινωνιακό συνεργό στα διαχρονικά του εγκλήματα. Πείτε μας έστω και ΜΙΑ πρόβλεψη του ΙΟΒΕ με το εξέχον μέλος κύριο Χριστοφοράκο, που να επιβεβαιώθηκε από τα γεγονότα.

Κρίμα κυρία Βούλτεψη. Δεν σας ταιριάζει αυτός ο ρόλος και τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Όσο για την παρατήρηση σας “μα το έλεγαν και τα πρωτοσέλιδα”, να σας θυμίσουμε τι έλεγαν τα πρωτοσέλιδα τότε κυρία Βούλτεψη για τον κακό Καραμανλή;

Μπόμπολας – Αναστασιάδης

Μπόμπολας

Τεγόπουλος

Τεγόπουλος

Μπόμπολας

Ψυχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου