Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

O «πατριώτης» και «πρώτος παρτιζάνος της Ευρώπης» (σύμφωνα με τον Τσίπρα), είπε τα εξής, αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο:


«Αλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Αρβανίτες», δηλώνει ο θαυμαστής του σφαγέα των Βορειοηπειρωτών Μανώλης Γλέζος

«Αλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Αρβανίτες», σύμφωνα με τον «πατριώτη» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο! 

Σε πρόσφατη ομιλία του στη βουλή, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Αχμέτ Χατζηοσμάν «πράκτορα των Τούρκων», ο «πατριώτης» και «πρώτος παρτιζάνος της Ευρώπης» (σύμφωνα με τον Τσίπρα), είπε τα εξής, αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο: 
«Παρακαλώ τον υπουργό Παιδείας να δηλώσει αν είναι Έλληνας ή όχι, γιατί το επίθετό του δηλώνει ότι είναι Αρβανίτης. Έβλεπα τον κατάλογο με τους βουλευτές. Από τους 38, οι δύο έχουν τουρκικά ονόματα, και από τους άλλους 36, οι 13 έχουν ονόματα που δεν είναι ελληνικά και είναι όλα ξένα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είμαστε δύο λαοί που ζει ο ένας κοντά στον άλλο. Και τον γείτονα λαό δεν μπορεί να τον διώξεις. Το παιδί σου μπορεί να το διώξεις από το σπίτι. Από το σπίτι του πατέρα σου μπορείς να φύγεις. Την γυναίκα σου μπορείς να την χωρίσεις, όμως τον γείτονα λαό δεν μπορείς να τον χωρίσεις. Πρέπει να τα βρούμε για να συνυπάρξουμε». 
Πέρα από το ανθελληνικό του σχόλιο, ο Γλέζος παριστάνει και τον… χαζό. Δεν αποκάλεσε η Χρυσή Αυγή «πράκτορα των Τούρκων» τον Χατζηοσμάν επειδή το όνομά του είναι τούρκικο, αλλά γιατί πήγε σε συνέδριο «Δυτικοθρακιωτών» στην Προύσα και φωτογραφήθηκε περιχαρής με φόντο το χάρτη και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». 
Απ' ότι φαίνεται για τον Γλέζο είναι «άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Αρβανίτες».
Δημοσιεύουμε παρακάτω το βίντεο του Μανώλη Γλέζου να τιμά τον νεκρό Ἐνβέρ Χότζα, τον άνθρωπο πού σκότωσε, φυλάκισε και εκδίωξε τους Βορειοηπειρώτες. Ο Χότζα ήταν εκείνος πού κατέστρεψε όλες τις Εκκλησίες και εφάρμοσε την πιο στυγνή αλλά και ανθελληνική πολιτική κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο θλιβερός Γλέζος, όπως και πολλοί κομμουνιστές, τυφλωμένος από την «ιδεολογία» του, προσκυνά τον παρανοϊκό, στυγερό τύραννο Ενβέρ Χότζα, ο οποίος ήπιε το αίμα των Βορειοηπειρωτών καθ' όλη την διάρκεια της κομμουνιστικής δικτατορίας του.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
aftonomi.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου