Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΜΕ SWAPS & GOLDMANSACHS ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑΚΙΑ;;;; Ε; ΠΟΙΟΙ;


20120317-092036.jpg
Γράφει η Σοφία
Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” της ΕΤ 3, είδα πριν από λίγο ένα σκηνικό που συνέβη στην Ευρωβουλή στις 23 Απριλίου του 2010.
Ο Γερμανός Ευρωβουλευτής κος Μπούλμαν ρωτά τον διευθυντή στης Γιούροστατ Ράντερμαχερ, αν εκτός από την Ελλάδα υπήρξαν κι άλλα κράτη μέλη που χρησιμοποίησαν τα swaps και την Goldmansachs για να κρύψουν το έλλειμα.
Ο Ράντερμάχερ απαντά ότι στην περίπτωση της Ελλάδας όταν έκανε το ερώτημα πήρε απάντηση με επίσημη σφραγίδα ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και άρα δεν το έψαξε περισσότερο.
Ο ευρωβουλευτής επαναλαμβάνει την ερώτηση κι ο Ράντερμαχερ απαντά: ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ 
ΒΕΛΓΙΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!
Υπάρχει και βίντεο, ίσως θα χρειαστεί να το παίζουμε κάθε φορά που ο Σόιμπλε, η Μέρκελ ή ο Ρέσλερ ανοίγουν το κουτάκι με τις κοτσάνες… (δηλαδή θα πρέπει να παίζει νυχθημερόν)
Και η δεύτερη παρατήρηση είναι η εξής: Όταν ένας ρεζίλης σαν το πχοιοτικό Σημίτη που είναι, λέμε τώρα, πρωθυπουργός αποδεικνύεται ότι έχει κάνει τέτοια συναλλαγή, και υπάρχει επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας που δηλώνει με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι αυτή η πρακτική είναι παράνομη, αυτόν τον πρωθυπουργό, τον υπ. οικ. του και τους εμπλεκόμενους σ’ αυτήν την παρανομία τι τους κάνεις;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου