Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Εκλογές στην δημοκρατία του μοναδικού υποψηφίου


Εκεί στο ΠΑΣΟΚ, οι αρχηγοί διορίζονται με το σύστημα του ενός υποψηφίου.
Θυμηθείτε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου, πήρε το «δαχτυλίδι» από τον κ. Σημίτη και λίγα χρόνια αργότερα, για να «νομιμοποιηθεί» έστησε κάλπες, και ως μοναδικός υποψήφιος, εξελέγη πρόεδρος του κινήματος, επικρατώντας ενός ανυπάρκτου ανθυποψηφίου του.
Έτσι και ο κ. Βενιζέλος, επιθυμώντας διακαώς να μιμηθεί τον απερχόμενο αρχηγό του, στήνει κάλπες για να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχοντας επικρατήσει του ανυπάρκτου ανθυποψηφίου του.
Η ειρωνεία μάλιστα είναι ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, (δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα λάβει περισσότερες της μιας, ψήφους), είναι ότι με δηλώσεις του, ζήτησε από κάθε Ελληνίδα και Έλληνα «….να γυρίσουν εδώ στο σπίτι τους. Στη μεγάλη κοίτη της δημοκρατικής παράταξης»
Ας δοκιμάσουν λοιπόν, αυτοί που το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα, την δημοκρατική παράταξη του ενός υποψηφίου και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, να δούμε τα χαΐρια του.
Αλλά έχω την αίσθηση ότι, όπως η αναρρίχηση στην κομματική εξουσία του κ. Βενιζέλου είναι πανομοιότυπη με εκείνην του κ. Παπανδρέου, άλλο τόσο θα είναι και η πτώση του.
Άλλωστε ο παρ΄ ολίγον υποψήφιος κ. Παπουτσής,  δήλωσε : «Λυπάμαι. Επιλέξαμε το μικρό ΠΑΣΟΚ».
Άντε λοιπόν βρε παιδιά, είμαι περίεργος πόσο πιό μικρό μπορείτε να κάνετε το ΠΑΣΟΚ.
Εύχομαι λοιπόν από βάθους καρδίας και με πάσαν ειλικρίνεια, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο σας.
Τςςς
http://filotimia.blogspot.com/2012/03/blog-post_5009.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου