Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Ο Βενιζέλος άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα»

«Ο Βενιζέλος άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα»ΝΔ: Πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε σήμερα από το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου;

Με τον Γ. Παπανδρέου παρομοιάζει τον Ε. Βενιζέλο, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στην Ιπποκράτους.


Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε σημερινές δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι «ακούω τη Νέα Δημοκρατία που λέει εμείς δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε τα πολυτεκνικά επιδόματα και να αναπληρώσουμε τις συντάξεις μέχρι 700 ευρώ. Το βρίσκω τραγικά λίγο αυτό. Γιατί μόνο αυτό; Εγώ έχω πονέσει και έχω λυπηθεί, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για πολλές άλλες περικοπές. Και όλες πρέπει να αποκατασταθούν», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πραγματικά, πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος από το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου;

Προτού καν αναδειχθεί και επίσημα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα, υποσχόμενος αποκατάσταση όλων των αδικιών που έκαναν, για δύο χρόνια, ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
newsbeast

Τελικά, ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Παπανδρέου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου