Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Οταν ο Λοβέρδος προέβλεπε το “Γουδή”


Επειδή ο κύριος Παπανδρέου καταγγέλλει όσους μιλάνε για «νέο Γουδή», αφήνοντας υπονοούμενα προς τη Νέα Δημοκρατία, του υπενθυμίζουμε ότι, εκτός από τον κ. Καρατζαφέρη, που το έχει δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του στο πρωινό του MEGA, εκείνος που πρώτος το είπε, είναι υπουργός του:
Ο κ. Α. Λοβέρδος στην εφημερίδα “Real News” την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010:
Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης:
«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει πάμε σε νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες αλλά στην ελληνική Βουλή», προειδοποιεί ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε -όπως έχω πει από το 2008- πάμε για νέα ιδρυτική πράξη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες αλλά στην ελληνική Βουλή.»
Ο Λοβέρδος παραδέχεται : «Έχουμε αφαιρέσει εισόδημα από τους πολίτες και αυτοί αντέδρασαν με πολύ πειθαρχημένο τρόπο. Από εδώ και μπρος όμως δεν είναι σωστό να πληρώνουν οι πολίτες για όσα ως κυβέρνηση δεν επιτυγχάνουμε.»
«Εάν βουλιάξουμε δύσκολα ο λαός θα κάνει εξαιρέσεις…»
Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος στέλνει μήνυμα στους συναδέλφους του, λέγοντας: «Από εδώ και μπρος δεν είναι σωστό να πληρώνουν οι πολίτες για όσα ως κυβέρνηση δεν επιτυγχάνουμε. Ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών, ολοκλήρωση της μείωσης της δημόσιας σπατάλης και ανάπτυξη είναι οι σημερινές ανάγκες στις οποίες η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου