Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γιατί είπαμε δεν πάει ο ΓΑΠ στην Αμερική;; (Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Καμμένος…


…αμ τον Νούλα και τον Τόμπρα που τους βάζεις;;)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βαρύτατη ποινή σε πρόεδρο Hedge Fund στις ΗΠΑ για κερδοσκοπία με εσωτερική πληροφόρηση !
Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι ένας από τους προέδρους των μεγαλύτερων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, της Galleon Group, καταδικάστηκε σε....
11 χρόνια κάθειρξη για απάτη και συνωμοσία, αφού έκανε χρήση εσωτερικής πληροφόρησης από εταιρείες για κερδοσκοπικούς λόγους.
Πρόκειται για τον Ραζ Ραζαρατνάμ, του οποίου η δίκη έληξε μετά από δύο μήνες και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι η μεγαλύτερη στα δικαστικά χρονικά για τέτοιες υποθέσεις!

Κι επειδή δεν ήταν μόνος του στην απάτη, το δίκτυο που είχε στηθεί περιελάμβανε στελέχη των εταιρειών πληροφορικής Intel και IBM και της διεθνούς εταιρείας συμβούλων McKinsey & Company! Το συνολικό ποσό που κατάφεραν να αποκομίσουν από τις παράνομες δραστηριότητές τους ανέρχεται στα 46,6 εκατομμύρια ευρώ.
Το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι συγκρίσεις με την επιβολή του νόμου στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά και τα όσα καταγγέλλονται από διαφόρους στη Βουλή για τη «φούσκα του Χρηματιστηρίου» χωρίς τίποτε να έχει εξεταστεί ή δημοσιευθεί, είναι πράγματι λυπηρά.
Το πιάσατε τώρα; Εάν δεν “δώσει τους πάντες” όπως έκανε και ο Στρως, δεν θα πάει. Οι “δότες” όμως κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον αποτρέψουν. 7 κιλά σούσι μέχρι στιγμής, χώρια οι κηροζίνες για τις βόλτες με τα Lear Jet…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου