Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

700.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!


ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αυτή η εικόνα καταγράφηκε από τον φακό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σήμερα το μεσημέρι, πριν αρχίσουν τα επεισόδια. Συνολικά πέριξ της Βουλής υπολογίζεται ότι μαζεύτηκαν περίπου 700.000 άνθρωποι! Αριθμός ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για ένα...
τέτοιο συλλαλητήριο. Διαδηλώσεις κατά του πολυνομοσχεδίου πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Επεισόδια σημειώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Δεκάδες χιλιάδες άτομα κατέβηκαν στους δρόμους σε Πάτρα, Βόλο, Λαμία, Κέρκυρα, Κρήτη, Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και το Βόλο, όπου η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών.

Χιλιάδες άτομα κατέβηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Περίπου 200 άτομα, φορώντας κράνη και κουκούλες, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών στο κέντρο της πόλης. Οι κουκουλοφόροι απομακρύνθηκαν και η πορεία συνεχίστηκε κανονικά.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου και της τρόικας. Οι πορείες του ΠΑΜΕ και του ΕΚΘ διασταυρώθηκαν στην περιοχή της Καμάρας και συνέχισαν προς την ίδια κατεύθυνση.

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Βόλο, όπου κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.

Ιδιαίτερα μεγάλη η συμμετοχή στις πορείες στα Χανιά και στο Ηράκλειο.

Πορείες πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Πάτρα, Λαμία, Κέρκυρα, Σπάρτη, Κοζάνη, Αγρίνιο, Τρίκαλα.



http://fimotro.blogspot.com/2011/10/700000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου