Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ντόρα: Εγώ έβαλα το βέτο, εγώ στήριξα τους αγωγούς! Σε λίγο θα πει και για το Ανάν…

Φανταστείτε τι πανικός έχει καταλάβει τους θιασώτες του μνημονίου, που μετά από τους νταβατζήδες που άρχισαν να δικαιώνουν τον Καραμανλή σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθούν την επόμενη μέρα από την λαϊκή οργή, χτύπησε και η κυρία Μπακογιάννη εκθειάζοντας την πολιτική Καραμανλή! Μέχρι πρότινος βέβαια κρατούσε αποστάσεις διότι τα αφεντικά του ΔΝΤ υπαγόρευαν αυστηρά το “Απεταξάμην Καραμανλής” στον πρόλογο κάθε δημόσιας εμφάνισης.
Έτσι απόψε μάθαμε ότι η Ντόρα ήταν ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα πίσω από τις ιστορικές ενέργειες Καραμανλή!
Αχ και να ανοίξουν το στόμα τους κάποιοι από το τότε ΚΥΣΕΑ… ως πότε θα σας συνεπαίρνει η σιωπή βρε παλικάρια; Σε λίγο στον πανικό τους θα βγει και ο ΓΑΠ να μιλά για αθέμιτο πόλεμο στον Καραμανλή, ο Σηφουνάκης θα αναπολεί τον μακαριστό Χριστόδουλο ως ευεργέτη του έθνους και η Ντόρα θα αποκαλύψει τον βρωμερό ρόλο της Κλίντον στο σχέδιο Ανάν!
Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, η Ντόρα παραδέχτηκε ξεκάθαρα ότι τα Αμερικανά μοίραζαν χρήμα για να ψηφιστεί το σχέδιο… όχι όμως ως ξεσκέπασμα της σκευωρίας αλλά για να αιτιολογήσει την πράξη. Διαβάστε τα απίστευτα που δήλωνε τότε στο ΒΒC:
«Εκεί ο πρόεδρος (Τάσσος) έχει ξεφύγει πλήρως από κάθε όριο. Επιμένει ανοικτά να κατηγορεί τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ στο σύνολό τους. Κατηγορεί τα Ηνωμένα Εθνη ότι πλήρωσαν για να υποστηρίξουν το σχέδιο Αναν κάτι που προφανώς είναι δικαίωμά τους αφού ήταν δικό τους σχέδιο και θεωρούσαν ότι είναι δίκαιο. Δεν βλέπει την τραγική απομόνωση που υπάρχει σήμερα στην Κύπρο;
»Κινδυνεύει να παρασύρει τον ελληνισμό στο σύνολό του. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να συζητήσει το πρόβλημα εκ βαθέων και αδελφικά με την Κύπρο με την οποία δεν μπορεί να χωρίσει ακόμη και να ήθελε η Ελλάδα», είπε συγκεκριμένα. Προσέθεσε δε ότι η κυπριακή ηγεσία πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να μην θέτει εμπόδια σημειώνοντας ότι η καμπή είναι δύσκολη και «δεν έχουν πέραση τα νταϊλίκια».

Βρε ακούστε με που σας λέω, σε λίγο θα ζητά ο Πάγκαλος από τον Καραμανλή να αναλάβει την κυβέρνηση!

http://olympia.gr/2011/10/20/%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%ad%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ad%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b1-%cf%84%ce%bf/#more-99058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου