Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

« Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί πια. Το ομολογεί πλέον και ο ίδιος!!


Αν δεν μπορείς….άστο καλύτερα μην το ταλαιπωρείς..






«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ». Ποιος νομίζετε ότι τα λέει αυτά; Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας σε συνέντευξή σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».  Δηλαδή ομολογεί ο ίδιος αυτό που το σύνολο του ελληνικού λαού το γνωρίζει ήδη. Σε άλλο σημείο λέει πάλι το γνωστό για τα περί μάχης που θα δώσει για να μην πτωχεύσει η χώρα, την ώρα που μάλλον ο ελληνικός λαός επιθυμεί την εδώ και τώρα πτώχευσή της και το ξεκαθάρισμα της σαπίλας.
Το αντιλαμβάνεστε φίλοι μας τι είπε ο πρωθυπουργός της χώρας; Μα αλήθεια, το αντιλαμβάνεστε;;
Λέει δημόσια ότι «θέλει αλλά δεν μπορεί» να εγγυηθεί μια καλύτερη ζωή στο λαό.
Δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει δημόσια ότι θα χειροτερεύσει η ζωή μας, την ώρα…. που ο ίδιος θα είναι ο πρωθυπουργός. Νομίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπανδρέου, δηλώνει δημόσια αδυναμία.  Στην ουσία είναι σαν να εκλιπαρεί για την απόσυρσή του.  Δεν τα κατάφερε τον Ιούνιο με τον Σαμαρά, το επαναφέρει και τώρα. 
Κύριε Παπανδρέου, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, μετά από αυτό δεν μπορείτε να παραμείνετε στο τιμόνι της χώρας. Δεν έχετε πλέον παρά να παραιτηθείτε. Και αν δεν το κάνετε εσείς θα πρέπει να το κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασώσουν τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου