Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Με Μπόμπολα και Ψυχάρη συναντήθηκε ο Παπανδρέου


Ενδεικτικό της πολύ κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, αποτελεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου...
 
Με Μπόμπολα και Ψυχάρη συναντήθηκε ο Παπανδρέου
αναζητεί τη συναίνεση σε όλους τους τομείς ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων των επόμενων ημερών και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής την ερχόμενη Κυριακή.


Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και την ανακοίνωση της συνάντησης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε χθες το βράδυ με τους δύο μεγαλομετόχους του τηλεοπτικού σταθμού MegaChannel, κκ. Ψυχάρη και Μπόμπολα που είναι παράλληλα και εκδότες  εκ των μεγαλυτέρων σε κυκλοφορία εφημερίδων της χώρας.


Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ζήτησε από τους δύο μεγαλοεκδότες υποστήριξη για τη δημιουργία ενός «αρραγούς μετώπου» ενόψει των επικείμενων εξελίξεων. Στη συνάντηση ήταν να παραστεί και ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο οποίος τελικά δεν παρέστη.


Ο κ. Παπανδρέου σκοπεύει να συναντηθεί και με άλλους εκδότες και καναλάρχες, προκειμένου να αποσπάσει και τη δική τους συναίνεση.


Πάντως για έναν πρωθυπουργό   που αντιμετώπιζε μέχρι τώρα το μιντιακό σύστημα με έναν «πολιτικό σνομπισμό», τέτοιες κινήσεις δηλώνουν ίσως το φόβο για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν  αυτή την εβδομάδα, που ξεκίνησε επεισοδιακά και έχει χαρακτηριστεί από τις σημαντικότερες της Μεταπολίτευσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου