Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

……Μη ξαφνιάζεστε, μην παραξενεύεστε….. εξυφαίνονται νέα μέτρα, συντάσσεται νέο μνημόνιο….


Ο κος Λοβέρδος, ο υπουργός λογιστής μέχρι τις 15 του περασμένου Μάρτη, σήμερα δε λαγός… της νέας σκληρής πολιτικής που θα ακολουθήσει συντομότατα, έδωσε μια μεστή από πολιτικά μαργαριτάρια συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Σχεδόν το μονοπώλησε. Αν θεωρεί εαυτόν τόσο ικανό ψεύτη και πολιτικό απατεώνα, πλανάται πλάνη μεγάλη!! Είναι αντιληπτό που την πάει τη δουλειά. Μας είπε δε απέξω-απέξω ότι θα συγχωνευθεί –διάβαζε καταργηθεί- το 40% των νοσοκομείων γιατί το πιστεύει ότι είναι μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα ίδια κλαψουρίσματα ακούστηκαν και από την Άννα Διαμαντοπούλου από άλλο κανάλι, σύμφωνα με την οποία φταίει η Νέα Δημοκρατία, ο Σύριζα και το ….μισό Πασόκ που δεν συναινούν. Για δες μυαλό η εκ Σουρδίας κυρία πολιτικός. Για δες πολιτική αναλυτική και συνθετική σκέψη. Ήλθε δε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κάρολος Παπούλιας, ο δανειστής του Ανδρέα και της Μιμής, να μας πεί ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση… ότι λέει ο ΣΚΑΙ δηλαδή.
Επιζητούν και πάλι συνενόχους για να γλυτώσει ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ. Ε΄αυτό το χατίρι δε θα σας το κάνει ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας, χωνεύτε το, καταλάβετέ το, αντιληφτείτε το καλά και γρήγορα
Amphiaraos
ΥΣ. Επί τη ευκαιρία, Αντώνη Σαμαρά δε μαζεύεις λίγο την Ολγα Κεφαλογιάννη, την επί του τουρισμού τομεάρχη  σου και τον Κωστή Χατζιδάκη γιατί βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι τους κατέβει; Εντελώς εκτός γραμμής. Τι θέλουν πια και πολιτεύονται; Δεν αρκεί να είσαι νέος. Πρέπει να είσαι και μη διαπλεκόμενος νέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου