Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ανησυχία για Δημαρά

Προβληματισμό στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων προκαλεί το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, του νέου κόμματος που ίδρυσαν οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου και το οποίο στην πρώτη του μέτρηση (MARC για το χθεσινό «ΕΘΝΟΣ») συγκεντρώνει με το "καλημέρα" στην πρόθεση ψήφου το 2,8% των πολιτών.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών- ειδικά στην περίπτωση που με θέσεις και με δημόσιες εμφανίσεις των επικεφαλής του πείσει ότι μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στη Βουλή- θα αποτελέσει έναν πολιτικό χώρο εισδοχής δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που δεν έλκονται ούτε από Δεξιά, ούτε από Αριστερά. Αντικειμενικά, δηλαδή, θα δυσκολέψει και την Δημοκρατική Αριστερά του κ. Φώτη Κουβέλη, που υπήρξε έως τώρα ο κύριος χώρος υποδοχής των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ.

Η ΝΔ ελπίζει ότι ο κ. Δημαράς θα κόψει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χαρίζοντάς της- όπως πιστεύει- την πολυπόθητη πρωτοπορία στις δημοσκοπήσεις. Ταυτόχρονα, όμως, ο κ. Δημαράς θα αποτρέψει ψήφους να πάνε στη Συγγρού- κάτι που στη Συγγρού…διαφεύγει!

Ψήφους το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, πάντως, θα κόψει κατά κοινή εκτίμηση και από την Αριστερά- γι’ αυτό και όλοι σχεδιάζουν την αντιμετώπισή του.



http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου