Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η Τρόικα που επιθυμεί να μπει λουκέτο στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" και το τηλεφώνημα Βαρδή στον Τζαβάρα



Τρόικα που επιμελείται τα πακέτα ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών, πιέζει να κλείσουν οι στρόφιγγες δανειοδότησης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»! Η ελεύθερη φωνή της μοναδικής ανεξάρτητης, από εργολαβίες και διαπλοκές από σεσημασμένους επιχειρηματίες εφημερίδα, έχει μπει στο στόχαστρο των τροικανών. Οι τελευταίοι θέλουν την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» εκτός μηντιακού χάρτη της χώρας. Αντίθετα οι οδηγίες τους είναι να ενισχυθούν χαζοκάναλα και έντυπα που πουλάνε βλαχομπαρόκ lifestyle, ώστε να κρατάνε σε εγκεφαλική καταστολή τον λαό.

Πάμε παρακάτω. Στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης των ιδιοκτητών του Mega, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έκρυβε την ενόχλησή του για τη στάση του Πρετεντέρη στο διάλογο με τον βουλευτή Τζαβάρα.
Σημειώστε ότι ο Πρετεντέρης απουσίασε από το χθεσινοβραδινό δελτίο του Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαρδής –η οικογένεια του οποίου έχτισε ένα χωριό- τη Μάκιστο- στην Ηλεία, απ όπου προέρχεται ο γαλάζιος βουλευτής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τζαβάρα σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τους τόνους. Όσο αφορά τώρα τις περικοπές στο Mega, ο Βαρδής δήλωσε ότι είναι επιβεβλημένες για ν αποφευχούν , αν είναι δυνατόν, οι απολύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου