Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ-ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ!




Μην ξεγελιέστε από τα ψηφιακά εφέ και τους μελοδραματικούς τόνους για...ειρηνική συνύπαρξη στα χρόνια της "Οθωμανικής κυριαρχίας":Αν τελικά δείτε απόψε το πρώτο επεισόδιο της σειράς "1821" στον ΣΚΑΙ,να ξέρετε πως πίσω από τον "σοφό" παρουσιαστή της εκπομπής,βρίσκεται ένας ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ,που υβρίζει ελεεινά όλους τους Έλληνες!


Μετά από το χθεσινό ξεβράκωμα που του κάναμε,ρωτώντας τον συγκεκριμένα πράγματα με τρόπο καθόλα κόσμιο,μας μπλόκαρε!Τόση...δημοκρατία αντέχει ο "δημοκράτης"!Μας.....μετέφεραν όμως τις απόψεις του μέσα από ένα πρωτοφανές παραλήρημα δημοσιεύσεων εναντίον μας,που μπορείτε να καμαρώσετε εδώ.Θαυμάστε τον (ζητάμε συγνώμη για τη χυδαιότητα των εκφράσεών του,όμως πρέπει να βγουν στη φόρα για να καταλάβουν όλοι τι κουμάσι είναι):

"Δεν είμαι ορθόδοξος, κύριε Παπαραρκαρχίδι μου. Δεν είμαι καν χριστιανός. Σου είπα: ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον τοίχο και θα μάθεις τα πάντα για μένα (είμαι ανοιχτό βιβλίο), αλλά εσύ προτιμάς να τα ξύνεις. Αντε.Οσο χέσατε, χέσατε, φασίστες. Ηρθε η ώρα να τραβήξω το καζανάκι.

Παπαραρκάδα, μια ματιά επί τροχάδην, αν ρίξεις, σε αυτόν τον τοίχο, θα βρεις απάντηση σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματά σου. Προσωπική δήλωση φρονημάτων, πάντως, από μένα θα πάρεις (μαζί με τ' αρχίδια μου) 
μόνο όταν ξανανοίξεις τη Μακρόνησο. Αντε τώρα, βαρέθηκα, μπείτε πάλι στα λαγούμια σας.

Παπαρένιο Παπαράκι, αν μου βρεις απόσπασμα από τον Ομηρο που να αναφέρεται στη λέξη "έθνος" με τη σημερινή έννοια, εγώ θα πάω να κλειστώ στη Μονή Εσφιγμένου. Στην αρχαιότητα η λέξη "έθνος" σήμαινε ομάδα ανθρώπων, κυρίως στρατιωτική ή συγκεκ...ριμένη ομάδα πολιτών. Στον μεσαίωνα "εθνικός" σήμαινε "ειδωλολάτρης".
 Με τη σημερινή έννοιά της, η λέξη "Εθνος" καθιερώθηκε από τη γαλλική επανάσταση κι έπειτα, κάτι που αποδέχονται όλοι οι φωστήρες του κόσμου, εκτός από τους δικούς σου ανιστόρητους μπαρμπούτσαλους. Το "γένος" είναι μια τελείως άλλη ιστορία και κανένας στη σειρά του ΣΚΑΪ δεν αμφισβητεί ότι το γένος προϋπήρχε της ελληνικής επανάστασης, όχι βέβαια με την κυριολεκτική, τη βιολογική του έννοια (γένος με την έννοια της βιολογικής καθαρότητας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο), αλλά με την έννοια της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς. Αυτά δεν τα ισχυρίζεται κανένας εθνομηδενιστής σαν εμένα και τον Βερέμη, ο Παπαρρηγόπουλος τα ισχυρίζεται, ο πατριάρχης του ελληνικού εθνικισμού που, μολαταύτα, ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλος από εσάς τα βλαμμένα. Ωστόσο, επειδή μάλλιασε η γλώσσα μας να εξηγούμε τι εννοούμε με το "γέννηση ενός έθνους" σε ανθρώπους σαν κι εσένα, Παπαρένιο Παπαράκι, που γνωρίζουν την τύφλα τους από ιστορική έρευνα, το βγάλαμε από τον τίτλο και το αφήσαμε σκέτο "1821". Κακώς, κατά τη γνώμη μου, κάκιστα -διότι, αντί να το βουλώσετε, αποθρασυνθήκατε".

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ "ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ" ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝΟΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ...ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


"Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να' ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.

Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. 
Ντροπή Έλληνες"!
 



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ;ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου