Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοφανείς σκηνές στη Βουλή! Χείμαρρος ο Η. Κασιδιάρης: "Σε όλους εσάς τους υποκριτές θα βρεθεί κάποιος και θα σας πει...ΣΚΑΣΕ"...Εύγε στον Εθνικιστή



ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Πρωτοφανείς σκηνές έλαβαν χώρα στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να σηκώνονται όρθιοι, να φωνάζουν και
να εκτοξεύουν ύβρεις εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την Ολομέλεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στρέφοντας τα πυρά του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είπε: «‘Εχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι «είναι 25% Έλληνας».
«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και ο οχετός των ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει η δημοκρατία θα νικήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν» απάντησε ο Γιάννης Μανιάτης προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησαν να φωνάζουν.
«Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Είστε λαμόγια. Κλέφτες. Κύριε Μανιάτη πάμε μαζί στην Αργολίδα που θα σας πάρουν με τα πορτοκάλια» φώναζαν βγαίνοντας από την αίθουσα εξοργισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου