Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ.



Είναι ίσως ο λόγος για τα “σταγονίδια” που θυμήθηκαν ορισμένοι. Η λίστα Φαλτσιάνι με τα ονόματα 2000 Ελλήνων φοροφυγάδων της Ελβετίας, είναι πρωτοσέλιδο στο “Πρώτο Θέμα” και μεγάλο θέμα στο “ΠΑΡΟΝ” . Και σήμερα τους αξίζουν συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ που θα το πάμε λίγο παρακάτω.
Η λίστα που είχε στα χέρια του ο Παπακωνσταντίνου και την εξαφάνισε, όπως προκύπτει από τις ομολογίες Καπελέρη και Διώτη!
Γιατί την εξαφάνισε; Μα γιατί περιέχει μέλη “μεγάλης πολιτικής οικογένειας” με καταθέσεις εκατομμυρίων Ευρώ!
Εκτός από τους “νεαρούς” της οικογένειας μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχει και υπέργηρο
μέλος με πακτωλό χρημάτων. Όπως επίσης και καταθέσεις που αφορούν ένα “χρυσό διαζύγιο” που είχε απασχολήσει την χώρα παλαιότερα.
Εάν έχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά
Το γιατί ο Παπακωνσταντίνου εξαφάνισε την λίστα, θα το βρει ο εισαγγελέας Πεπόνης που σύμφωνα με το δημοσιευμα του Πρώτου Θέματος θα τον παραπέμψει για κακούργημα.
Το γιατί ο κύριος Στουρνάρας δεν έχει ζητήσει ακόμα την λίστα ενώ την ίδια στιγμή παίρνει μέτρα που καταστρέφουν την πραγματική οικονομία και τους τίμιους επιχειρηματίες, είναι άξιον απορίας. Μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κύριος Στουρνάρας δεν έχει επικοινωνία με την Λαγκάρντ για να ζητήσει πάλι την λίστα που “έχασε” η πράσινη συμμορία. Αυτό είναι ανήθικο αλλά και έκνομο αφού κατ’ ουσίαν αποτελεί συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων.
Δεν πρέπει να μάθουμε μεταξύ άλλων “ποιά μέλη ισχυρής πολιτικής οικογένειας” έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία, πριν κλείσουν και τις εταιρείες πάνω στις οποίες είναι συνδεδεμένοι;
Κύριε Σαμαρά, δεν είναι ντροπή να ψηφιστούν τα μέτρα την ίδια ώρα που τέτοιες λίστες “χάνονται”; Και σε αυτή την περίπτωση η λίστα Φαλτσιάνι θα θυμίζει την λίστα του Σίντλερ, αφού μπορεί να μας σώσει από την απόλυτη εξαθλίωση αφού θα φέρει χρήμα. Πως; Μα η Ελλάδα είναι ο επίγειος παράδεισος. Όλοι αυτοί οι παράνομοι προύχοντες έχουν αμύθητη περιουσία εντός Ελλάδας εκτός από τα μετρητά του εξωτερικού. Αν θέλουν, ας τα πάνε στην Σιγκαπούρη, στην Κουάλα Λουμπούρ, στην Γουαδαλαχάρα. Εδώ όμως μπορούν να δημευθούν τα πάντα.
…ενίοτε ενοικιάζουν και την περιουσία τους σε κρατικά ιδρύματα, για να πληρώνει πάλι ο Έλληνας πολίτης.
Μην απορείτε λοιπόν για τα “σταγονίδια” που ποζάρουν σε σημερινά πρωτοσέλιδα. Η υπόθεση Καρουζου μπορεί να κάψει μεγαλοτραπεζίτες ενώ η λίστα Φαλτσιανι, μεγαλοπολιτικούς.
Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιές ενημερωτικές εκπομπές θα ασχοληθούν με την πολύ σημαντική είδηση και πόσοι θα πιέσουν την κυβέρνηση να ζητήσει την λίστα.
Αυτό που μάθαμε πριν από λίγο είναι πως η υπόθεση θα γίνει πρώτο θέμα με μεγάλες αποκαλύψεις στο “επι του Πιεστηρίου”, Δευτέρα βράδυ στο Κόντρα. Λέτε να αναφερθεί και ο Πρετεντέρης ή θα κάνει γαργάρα με …σταγονίδια;

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου