Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τελικά ποιος ο ρόλος του ΚΚΕ σήμερα ;;; Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος


Σε όποια διαδήλωση και να παραβρεθείς  έναν άνθρωπο του ΚΚΕ  θα πετύχεις που πληρώνετε από τα κεντρικά γραφεία του περισσού (βλέπε φωτογραφία).
Όπως μπορεί να διακρίνει  κάποιος το ΚΚΕ μπορεί να υπέγραψε χαρτί μετανοίας αλλά δεν απαλλάχθηκε και από τα "υπάρχοντα" του .Με χρήματα της μαμάς Ρωσίας  έγιναν όλα αυτά που επιτρέπουν στους  ΚΚΕΔΕΣ  να βλέπουν όλους τους υπόλοιπούς υποτιμητικά και έτσι μπορεί να λειτουργεί εις βάρος όλων των υπόλοιπων και πάντα κατά των ελληνικών συμφερόντων πιθανώς ακόμα και  με παράνομο χρήμα.
Αν συγκρίνει κανένας τα γραφεία των κομμάτων θα δει οτι το 8%, το ΚΚΕ  ζει και εργάζεται σε παλάτια έχει  επιχειρήσεις , τα στελέχη του όλοι εργατοπατέρες ζούνε και κυκλοφορούν με άφθονο χρήμα αλλά όχι προκλητικά.προσέχουν!!!
Στην αντίπερα όχθη ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ όλοι μαζί δεν έχουν γραφεία μεγαλύτερα από τις τουαλέτες του Περισσού.
Πώς γίνετε το 8%  των "υπερασπιστών" των εργατών να έχει αυτά τα παλάτια και με ποια φιλοσοφία τα έχτισε ; Προφανως με χρήματα αυτών  που υπηρετεί ανάλογα με την εποχή αλλά πάντα εναντίων των Ελληνικών συμφερόντων στήθηκαν και συντηρούνται.
Η φιλοσοφία του είναι η φιλοσοφία πολυεθνικής εταιρίας. Αν προσθέσουμε και την επιμονή του να μην ελέγχεται από το κράτος τότε από εκεί μπορούν να κυκλοφορούν τα πάντα προς τα έξω χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν  .
Πίσω από τις θωρακισμένες ερμητικά κλειστές για το κράτος πόρτες του Περισσού  θα πρέπει να χρηματοδοτούνται και να ελέγχονται όλα τα καλά και επικερδή  "προϊόντα" που κυκλοφορούν στην πιάτσα .
Όλα αυτά φυσικά δεν πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ τα κάνει για δικό του όφελος ,Παίρνει το ποσοστό του 2% σαν υπάλληλος και τα υπόλοιπα τα στέλνει στα αφεντικά του.
Σε θέσεις κλειδιά στα σύνορα να έχεις κάποιές άκρες  μπορείς να φέρνεις οτι θέλεις και φυσικά όλοι αυτοί στις θέσεις κλειδιά  είναι "παιδιά του ΚΚΕ" μια βόλτα να κάνει κάποιος σε πόλεις θα μάθει πολλά ύποπτα για νυχτερινά φορτία που περνάνε με τα στραβά μάτια κάποιων "άγρυπνών" φρουρών .
ως εκεί σταματάει η συζήτηση ...πιστολιές πέσανε τους πιάσαμε με πράμα και μετά , ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ....ΓΙΑΤΙ???? 
Το ΚΚΕ...
Έχει μια καλή βιτρίνα  όπως χρειάζονται όλοι οι μαφιόζοι ,εξασφαλίζει  για τα μέλη  του ένα καλό επίπεδο επιβίωσης ,είτε με κάποια θέση στο δημόσιο είτε απευθείας με χρηματοδότηση και όλα αυτά για να έχει μάτια και αυτιά παντού.
Δεν κάνει πόλεμο στις τράπεζες που  γδέρνουν τον Ελληνικό λαό αλλά θα ανέβει στην Ακρόπολη για να μειώσει την Ελλάδα όπως επίσης εν μέσω τουριστικής περιόδου  θα  κάνει οτιδήποτε ώστε να πληγεί η τουριστική κίνηση .
Θα κλείσει τους δρόμους με τους εργατοπατέρες του και  όσους ελέγχει δεν θα κερδίσουν τίποτα οι αγρότες αλλά θα χάσουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες επαγγελματίες .
 "Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί  στους αγώνες υπέρ των λαθρομεταναστών". Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Πληρώνοντας η Νέα Τάξη το ΚΚΕ, μπορεί να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων.
"Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί στους αγώνες της αγροτιάς".Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ, η οποία έχει συμφέρον να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Στην εποχή που οι Βρυξέλες θέλουν να συντρίψουν τους Έλληνες εργαζομένους, βγάζουν το δικό τους ΚΚΕ με τους δικούς τους ευρωεπιδοτούμενους "αγρότες" να διχάσουν την κοινωνία και να διασπάσουν τις δυνάμεις τους.
"Το "ΚΚΕ" πρωταγωνιστεί   στους συνδικαλιστικούς αγώνες των δημοσίων υπαλλήλων. ο δικομματισμός, ο οποίος στηρίζεται στην προνομιακή μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να διατηρεί συμπαγείς τους κομματικούς πυρήνες των επαγγελματιών οπαδών του και άρα τη μόνιμη επαφή του με την εξουσία. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δίνουν την εξουσία στον δικομματισμό και το ΚΚΕ με τις "εμπνεύσεις" του δίνει τους δημόσιους υπάλληλους στον δικομματισμό.
Το ΚΚΕ, ως "μεγαλοεργολάβος" της Ανώτατης Παιδείας, πρωταγωνιστεί στις φοιτητικές κινητοποιήσεις. Τα διάφορα Χάρβαρντ και η Νέα Τάξη. Οι απόφοιτοι των πρώτων, οι οποίοι εξελίσσονται σε επιφανή στελέχη της δεύτερης, ευνοούνται από την "άποψη" του ΚΚΕ για την κρατική παιδεία. Βολεύονται εύκολα στον νεοταξικό πλέον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι "παραγωγές" τους. Χάρη στην υπολειτουργία και την ανούσια "υπερπαραγωγή" του συστήματος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης το σύνολο των "φιλέτων" της αγοράς εργασίας πηγαίνει στα χέρια των αποφοίτων των Χάρβαρντ χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όποιος έχει να πληρώσει στις ΗΠΑ, αποζημιώνεται στην Ελλάδα. Η Πανσπουδαστική φροντίζει για τα "προσόντα" των Ελλήνων φοιτητών και το Χάρβαρντ φροντίζει για τα "προσόντα" της κόρης της Παπαρήγα.
Για το ΚΚΕ όπως βλέπουμε τίποτα δεν είναι  τυχαίο αλλά τα πάντα προσχεδιασμένα.
Οι ψήφοι του όλοι αυτοί είναι καθαρά ψήφοι εκβιασμού και συμφέροντος.οι περισσότεροι από τα μέλη του  είναι καλά βολεμένοι και μέσα από τις θέσεις τους απειλούν με υπονοούμενα τον περίγυρο τους και πολλές φορές με το χρήμα εξαγοράζοντας.
Δεν μπορεί είσαι στον δήμο Θεσσαλονίκης να έχεις γραφείο που το επισκέπτεται κόσμος και εσύ να έχεις την σημαία του ΚΚΕ στην πλάτη σου .
Αυτό δηλώνει ότι έχεις πλάτες ακλόνητες και μας γράφεις όλους στα "φρύδια"  σου.
Και κανένας δεν τολμάει να τον καταγγείλει.
Δεν μπορεί να αγωνίζεσαι για τα δικαιώματα των αγροτών των θεσσαλών επικεφαλής και τα δυο σου παιδιά να είναι στο δημόσιο.
Δεν μπορεί να έχεις πορνείο και να είσαι ψάλτης  .

Είναι αδίστακτοι, όταν χρειαστεί να καπελώσουν καπελώνουν αυτοί ακόμη ζούνε σε σταλινικούς χρόνους . 
Αυτό το βλέπεις ακόμη και απο τα  παιδιά που πουλάνε τον ριζοσπάστη όλοι αυτοί "ψήνονται" στο πεζοδρόμιο όπως εκπαιδεύονται οι συμμορίες στο πεζοδρόμιο. Η εφημερίδα είναι παντού και αυτοί τρέχουν να παρακαλέσουν να φάνε τα μούτρα τους ΟΧΙ για να πουλήσουν κάποια εφημερίδα αλλά για να γίνουν οι σκληροί οι αυριανοί godfathers...
Eπίσης τα μέλη του όταν πιάνονται ατομικά ποτέ δεν  εμπλέκουν το κόμμα και το κόμμα πάντα φροντίζει να βγάζει καθαρούς όσους κατά λάθος πιάστηκαν εκτός και αν δεν τους χρειάζεται πια. ¨Εχει χαφιέδες παντού και εμπλέκεται παντού.
Να  μπει  εισαγγελέας αλλά με την μισή αστυνομία μαζί  στον Περισσό.
Δεν μπορεί να κολάς αφίσσες και να ζεις σε βίλα ???
Τα μέλη του ΠΑΜΕ  πρέπει να φάνε μια φορά καλό ξύλο για να μην ξαναβγούνε να μας κοροϊδεύουν καλύτερα να φύγουν και μετανάστες, ας πάνε στον διάολο.
Φυσικά και όλα αυτά είναι μόνο λόγια αν ο καθένας δεν καταλάβει την σημασία του να γίνουν όλα αυτά πράξη  δεν μπορεί να γίνει τίποτα .
¨Οταν κάποιος δηλώνει ΚΚΕΣ και μέλος του ΠΑΜΕ και  κάνει ζωή που δεν του 
Αρμόζει,πρέπει να είναι υπο επιτήρηση .
Δεν μπορεί να καπελώνει το λαϊκό κόμμα τους αγανακτισμένους... οι μάσκες έπεσαν... αντί να είστε πρώτοι με τον λαό στο σύνταγμα διαλέξατε τον δρόμο της εσωστρέφειας και της απομόνωσης.

Αναγνωστης πρωην ΚΝΕτης

1 σχόλιο:

  1. Α ρε καραγκιοζάκο, Ελληναρά που μας το παίζεις και πρώην ΚΝίτης! Για πες μας παραδείγματα κομουνιστών που ζουν μέσα στην πολυτέλεια. Καραγκιοζάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή