Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο αναβαθμισμένος Χάρης Καστανίδης στον Alter πριν από λίγο


Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του κου Χατζηνικολάου στον Alter ο κος Χ. Καστανίδης μεταξύ άλλων, σε τοποθέτησή του σχετικά με τις επιθετικές διαμαρτυρίες των Ελλήνων εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, είπε και την εξής απίστευτη μπούρδα «……. Μια κοινωνία είναι ελεύθερη όταν διασφαλίζεται η ασφάλεια κάποιου ακόμα και αν αυτός είναι αντιδημοφιλής…..».
Δηλαδή κε Καστανίδη η ανασφάλεια που έχετε εσείς ως αντιδημοφιλής πολιτικός μετράει περισσότερο από την ανασφάλεια που επέφερε η κυβέρνησή σας σε εκατομμύρια Έλληνες οικογενειάρχες, άνεργους νέους, εργαζόμενους που απολύθηκαν ή σχεδιάζεται να απολυθούν;
Δεν δικαιούται ο λαός να έχει εμπεδωμένο αίσθημα ασφάλειας; Μόνο οι πολιτικοί δικαιούνται;  Όχι κύριε Καστανίδη, πρέπει να αντιληφθείτε και να γευθείτε και εσείς λίγο αυτό που γεύεται καθημερινά ο ¨Ελλην πολίτης, την έλλειψη σιγουριάς και ασφάλειας όχι για το αύριο αλλά για την επόμενη ώρα.
Άλλωστε την κοινωνία την καταστήσατε πρώτα ανελεύθερη και άδικη εσείς, τώρα ζητάτε την φίμωση και κατάργηση της όποιας διαμαρτυρίας που τεχνηέντως την χαρακτηρίζετε ως βία.
Έ όχι κύριε τέως υπουργέ της Δικαιοσύνης. Αναλογιστείτε και τις προσωπικές σας ευθύνες για την κατά ποικίλους τρόπους παραβιάσεις του Συντάγματος.
Η σοβαροφάνειά σας μάλλον σας εκθέτει ανεπανόρθωτα γιατί είναι εξαιρετικά υποκριτική…..          
Ampiaraos                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου