Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

CARPE DIEM


Παρακολούθησα  χθες στη Βουλή, όλες τις ομιλίες πριν φτάσουμε στην περιβόητη ψήφο εμπιστοσύνης! Το τι θα έλεγαν οι του Πασόκ ήταν αναμενόμενο. Περίμενα βέβαια -ίσως αφελώς- να αποδείξουν κάποιοι απ’ το Πασόκ  ότι φορούν παντελόνια. Αστεία πράγματα. Κλακαδόροι ήταν κλακαδόροι  παρέμειναν.
Προσδοκούσα επίσης απ’ τη Νέα Δημοκρατία, πατώντας πάνω στο εφαλτήριο που της έδωσαν οι έξω απ’ τη Βουλή και σχεδόν όλος ο Ελληνικός λαός, να αρπάξει την ευκαιρία και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο! Και αντί αυτού πάτησαν  τη νάρκη του αντιπρόεδρα και ασχολήθηκαν όχι με την ταμπακέρα αλλά με το πότε ήρθε η Δημοκρατία στην Ελλάδα,λες και είναι άγνωστο, και αντί να πέφτουν απανωτοί κανονιοβολισμοί στην ουσία δεν έγινε τίποτα!
Καλός ο Σαμαράς, καλή η ρητορική του, μεστή η ομιλία του αλλά, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είναι πιο σκληρός τονίζοντας το αυτονόητο: «Είμαστε αντίθετοι με τα κάθε είδους μνημόνια καιδεν συναινούμε πλέον ούτε στα μεσοπρόθεσμαούτε στα μακροπρόθεσμαούτε σταψευτοδιλήμματά σας για χρεοκοπίαΓενικά είστε ανίκανοι και όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο πιογρήγορα θα σωθεί αυτός ο τόποςΔεν τα βρήκαμε για συναίνεσημε δική σας ευθύνηστοθέατρο του παραλόγου που στήσατεεμείς τραβάμε το δρόμο μας μαζί με το λαό και σεις το δικόσαςΚαμιά παραπέρα κουβέντα για μνημόνια και τρίχες κατσαρέςΗ δανειακή σύμβασηπαραμένει παράνομη και αντισυνταγματικήΤελεία και παύλα
Πράγματα δηλαδή που τα φωνάζουμε εδώ και καιρό και που θα έπρεπε να έχουν γίνει πυξίδα εκεί στη Συγγρού!
Θα μου πείτε: «Μα τώρα θα υποδείξεις εσύ στον Πρόεδρο τι έπρεπε να πει;» Όχι βέβαια!
Απλά λέω αυτά που ακούω απ’ τον κόσμο.
Η Ν.Δ. είναι μπροστά και το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι. Δεν φτάνει όμως αυτό.Ο λαός μας θέλει ελπίδα και σιγουριά.
Αντώνη Σαμαρά είσαι ο μόνος που μπορεί να τα προσφέρει αυτά. Βγες μπροστά! Ήρθε η ώρα!
Εμείς ακολουθούμε!!!
danaos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου