Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ «Αντι -Γερμανικό μένος» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «αντίποινα»...!!!ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ άνω ΤΟΥ 10% , ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 5,9 δις Ευρω...! 

Την έκδηλη ανησυχία της Γερμανίας για την ενδεχόμενη έξαρση Αντιγερμανικών αισθημάτων στην Ελλάδα ως απόρροια της στάσης της Γερμανικής Κυβέρνησης στην κρίση χρέους της Ελλάδας, καταγράφει μερίδα του Γερμανικού Τύπου.
Τόσο το περιοδικό “Der Spiegel”, όσο και η εφημερίδα “Die Welt” εστιάζουν
 στον ψυχολογικό αντίκτυπο που ενδέχεται να έχουν τα συνθήματα και τα πανό με αντιγερμανικούς χαρακτηρισμούς στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων Ελλήνων.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της γερμανικής στατιστικής αρχής που επικαλείται η εφημερίδα “Die Welt”, το 2010 οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα άγγιξαν τα 5, 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσό μειωμένο κατά 10,2% σε σχέση με το 2009.
Παράλληλα το περιοδικό “Der Spiegel” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση συνέντευξη του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη, όπου οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, με φόντο ένα πανό μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο όπου αναγράφεται η φράση «Ναζί – Ναζί, Μέρκελ, Σαρκοζί» αναρωτιούνται για το ενδεχόμενο έξαρσης του αντιγερμανισμού στην Ελλάδα.

http://img.protothema.gr/34B76DCE19DF537655FEE51C6430746C.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου