Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος !! Ιστορία μου-αμαρτία μου.


 Η  Brutal έκφραση της πασοκικής κουλτούρας επετέθη σήμερα με περίσσεια αναίδεια στον συνήθως προσεκτικότατο και ευγενή δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου
Δεν έφθανε η ανιστόρητη τοποθέτηση του κου Πάγκαλου στη Βουλή χθες το βράδυ, περί δημοκρατίας και διάφορα φαιδρά, η οποία αποτέλεσε μια άκομψα συγκεκαλυμμένη επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real FM επετέθη με θράσος και αναίδεια στον Νίκο Χατζηνικολάου όταν ο τελευταίος «ετόλμησε» να θέσει ένα εύλογο ερώτημα που υπάρχει στη σκέψη κάθε σοβαρού πολίτη. Αντί απάντησης, ο κος Πάγκαλος έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας πρίν, κατά προσβλητικό τρόπο για τον δημoσιογράφο, ότι υπηρετεί τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας. Όμως αφού ο κος Πάγκαλος απαξιώνει να απαντήσει, μου δίνει το δικαίωμα να υποθέσω εγώ σε τι ακριβώς αποσκοπούσε η χθεσινή του παρέμβαση στη Βουλή.
1η πιθανή εξήγηση: Χολωμένος ο κος Πάγκαλος από την απώλεια της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης-ουσιαστικά έχασε την αποκλειστικότητα από τον κο Βενιζέλο- θέλησε να εντυπωσιάσει το βαθύ Πασοκ  διεκδικώντας ιστορική αυθεντικότητα και υπεροχή έναντι του κου Βενιζέλου.
2η πιθανή εξήγηση: Θέλησε να διεγείρει τα αντανακλαστικά των παλαιών πασόκων, που ίσως διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική και να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο την κοινοβουλευτική ομάδα, ύστερα από συνεννόηση με τον κο Παπανδρέου.
3η πιθανή εξήγηση: Καθαρή προβοκάτσια της πολιτικής της συναίνεσης που επιχειρεί το Πασόκ.
4η πιθανή εξήγηση: Σημάδια γήρανσης των εγκεφαλικών κυττάρων του κου Πάγκαλου.
Θα μου πείτε ο κος Πάγκαλος πάντα ο ίδιος ήταν και είναι. Δικαίως φέρει τον τίτλο του επικεφαλής της ομάδος με την Brutal έκφραση της πασοκικής κουλτούρας.
Κάντε κλικ στο ηχητικό ντοκουμέντο για του λόγου το αληθές.


Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου