Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ “ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ; Απόπειρα δολιοφθοράς και δολοφονίας περνάει στα “ψιλά”!



Η είδηση: Άγνωστοι μπήκαν σε μονάδα της Αεροπορίας και πυροβόλησαν μόνο πέντε φορές.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στην ανακοίνωση του υπουργείου: Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 01:50 περίπου, εντοπίστηκαν από περίπολο δύο άγνωστα άτομα να κινούνται σε χώροεντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας. Οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές.

Τι μας λέει λοιπόν το υπουργείο; Ότι οι “άγνωστοι” είχαν εισέλθει ΕΝΤΟΣ της πτέρυγας μάχης. Γιατί εισήλθαν; Για να κλέψουν σάντουιτς από την καφετέρια;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ούτε καν για κατασκοπεία αφού όσοι κατάσκοποι έχουν συλληφθεί, ουδέποτε οπλοφορούσαν και έλαβαν στοργή και φροντίδα από το Ελληνικό κράτος.
Το πιο εξωφρενικό όμως είναι το πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές!!
Τι λέτε βρε κτήνη; Τι λέτε βρε τετράποδα; Που το ξέρετε βρε άθλια ελληνόφωνα όντα ότι “πυροβόλησαν για εκφοβισμό”; Την απόπειρα δολοφονίας Ελλήνων πιλότων και Ελλήνων στρατιωτών την βαφτίζετε “αγνώστους” που “πυροβολούν στον γάμο του καραγκιόζη”;
Και στο επόμενο Μιράζ που θα πέσει θα μιλάτε για ατύχημα; Άθλια καθάρματα; Θα επανέλθουμε…
http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου